Geert Wilders troost Peter R. de Vries vanwege notering dodenlijst: "heel veel sterkte, dit is echt verschrikkelijk"

Geen categoriemei 14 2019, 16:00
Peter R. de Vries heeft te horen gekregen dat hij op een dodenlijst staat en dat één of ander persoon opdracht heeft gegeven om hem te liquideren. Geert Wilders die helemaal bekend is met het fenomeen doodsbedreigingen geeft hem een steuntje in de rug: "als ik iets voor je kan doen, laat het me weten."
Peter R. de Vries is opgenomen op de dodenlijst van Ridouan Taghi. Deze man zou De Vries dood willen hebben vanwege "kritische uitspraken over hem". Het toont maar weer eens aan dat je goed moet oppassen wat je zegt, over wie en waar op welk moment, maar het is de facto natuurlijk volstrekt onacceptabel! Vrijheid van meningsuiting, iemand!? Ook toont het aan dat het Ministerie van Justitie en Veiligheid de veiligheidssituatie in Nederland goed in de gaten houdt.
Geert Wilders reageerde met de volgende Tweet:
Geert Wilders weet natuurlijk alles van doodsbedreigingen af. Hij staat er mee op en gaat er mee naar bed. Het behoort tot zijn dagelijkse routine. Bij de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen in maart ontkwam Wilders aan een aanslag. Ook las Wilders onlangs nog in de Tweede Kamer een selectie van doodsbedreigingen voor, die hij dagelijks naar zijn hoofd geslingerd krijgt.
Peter, stay safe!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten