Grauwe Eeuw debiel Michael van Zeijl wederom opgepakt

Grauwe Eeuw debiel Michael van Zeijl wederom opgepakt

Michael van Zeijl, die zo graag Sinterklaas wilde euthanaseren en niet voor de rechter opstond tijdens het kort geding, is weer aan de beurt. De politie pakte hem vandaag op vanwege de tweet die hij vandaag verstuurde. Dat meldt De Telegraaf.

'Een 37-jarige man uit Utrecht is opgepakt vanwege intimidatie van de goedheiligman op sociale media,' meldde de politie. Nou, dat kunnen er niet zoveel zijn natuurlijk!

Deze flierefluiter spande eerder vandaag een kort geding aan onder de naam van Majority Perspective, wat behoorlijk ironisch is. De Nederlandse Staat, gemeente Zaanstad en publieke omroep NTR waren de klos en moesten naar deze idioot luisteren.

Op weg naar het kort geding moest hij natuurlijk even de aandacht zien te trekken en meldde hij dat hij 'op weg was om Sinterklaas te euthanaseren'. Tijdens de hoorzitting droeg hij een shirt waarop 'Goodnight Zwarte Piet' stond, waar Zwarte Piet in z'n maag wordt geschopt.

Vorig jaar was hij ook al de klos toen hij had gedreigd Sinterklaas te vermoorden tijdens de nationale intocht. Vrij duidelijk z'n lesje niet geleerd en hij presteert het gewoon wéér opgepakt te worden. Hou die vent gewoon ieder jaar van half november tot januari vast, beter voor iedereen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer