Haha! Sylvana's vriendinnetje Anja Meulenbelt geeft toe dat 'BIJ1' gejat is van therapeuten, maar zet toch aanval in op critici

Geen categorieokt 30 2017, 12:00
Kan iemand die mensen even vertellen dat ze eerst moeten googlen voor ze een naam kiezen voor een nieuwe partij? Zo moeilijk is dat niet. Zelfs iemand met een IQ van 55 kan dat doen.

De nieuwe naam lijkt opnieuw ongelukkig gekozen. De therapeuten van Praktijk Bij1 zijn in elk geval niet blij met de naam waarmee Simons nu campagne wil gaan voeren. ,,Het is een hele leuke naam, maar dit had ze wel even mogen googlen. Wij hadden deze naam drie jaar geleden al. Echt ontzettend balen,’’ zegt Muziek- en Psychodramatherapeut Kerstin Schwardtmann.

Sylvana moest van de rechter dus een nieuwe naam verzinnen voor haar foppartij en wat doet ze? Ze maakt gewoon precies dezelfde fout. Ze kiest wéér een naam die al gebruikt wordt. En dan ook nog eens door therapeuten die zo ongeveer het tegengestelde doen van Sylvana en d'r vrienden: mensen en de samenleving beter proberen te maken.
Dat is al erg genoeg, maar Sylvana's witte rechterhand, Anja Meulenbelt, doet er vervolgens nog even een schepje bovenop op Facebook.
Screen Shot 2017-10-30 at 11.46.43
Nou moet je die opmerkingen van Meulenbelt eens goed lezen. Ze beweert dus dat er "geen namen [zijn] die door niemand worden gebruikt." Dat is totale gekte; het is óf een leugen (bewust de waarheid verdraaien) óf mevrouw is gewoon dommer dan het achtereind van een varken.
Natuurlijk worden niet alle mogelijke namen gebruikt door organisaties of bedrijven. Je moet alleen een beetje creatief zijn. Dat Meulenbelt en Simons daar niet toe in staat zijn zegt meer over hun verstandelijke vermogens én hun werkhouding (ontzettend lui) dan ze beseffen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten