Haha! Sylvana's vriendinnetje Anja Meulenbelt geeft toe dat 'BIJ1' gejat is van therapeuten, maar zet toch aanval in op critici

Haha! Sylvana's vriendinnetje Anja Meulenbelt geeft toe dat 'BIJ1' gejat is van therapeuten, maar zet toch aanval in op critici

Kan iemand die mensen even vertellen dat ze eerst moeten googlen voor ze een naam kiezen voor een nieuwe partij? Zo moeilijk is dat niet. Zelfs iemand met een IQ van 55 kan dat doen.

Triester dan dit wordt het niet:

De nieuwe naam lijkt opnieuw ongelukkig gekozen. De therapeuten van Praktijk Bij1 zijn in elk geval niet blij met de naam waarmee Simons nu campagne wil gaan voeren. ,,Het is een hele leuke naam, maar dit had ze wel even mogen googlen. Wij hadden deze naam drie jaar geleden al. Echt ontzettend balen,’’ zegt Muziek- en Psychodramatherapeut Kerstin Schwardtmann.

Sylvana moest van de rechter dus een nieuwe naam verzinnen voor haar foppartij en wat doet ze? Ze maakt gewoon precies dezelfde fout. Ze kiest wéér een naam die al gebruikt wordt. En dan ook nog eens door therapeuten die zo ongeveer het tegengestelde doen van Sylvana en d'r vrienden: mensen en de samenleving beter proberen te maken.

Dat is al erg genoeg, maar Sylvana's witte rechterhand, Anja Meulenbelt, doet er vervolgens nog even een schepje bovenop op Facebook.

Screen Shot 2017-10-30 at 11.46.43

Nou moet je die opmerkingen van Meulenbelt eens goed lezen. Ze beweert dus dat er "geen namen [zijn] die door niemand worden gebruikt." Dat is totale gekte; het is óf een leugen (bewust de waarheid verdraaien) óf mevrouw is gewoon dommer dan het achtereind van een varken.

Natuurlijk worden niet alle mogelijke namen gebruikt door organisaties of bedrijven. Je moet alleen een beetje creatief zijn. Dat Meulenbelt en Simons daar niet toe in staat zijn zegt meer over hun verstandelijke vermogens én hun werkhouding (ontzettend lui) dan ze beseffen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties