Hartverscheurende video uit Londen van zwaargewond meisje: "You keep going. I love you!"

Hartverscheurende video uit Londen van zwaargewond meisje: "You keep going. I love you!"

"You keep going. You keep going. I love you!" Hartverscheurende teksten van een naaste van één van de slachtoffers die gisteren in Londen is gevallen. Deze video schetst een onthutsend beeld.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/06/keepgoingiloveyou.mp4"][/video]

Er zijn maar weinig zaken die zó door merg en been gaan als de hartekreet van iemand die op het punt staat een naaste te verliezen. Het gebeurde gisteravond, tijdens een afschuwelijke aanslag op London Bridge in de Engelse hoofdstad. Vlak na de aanslag ligt een meisje op straat, zwaargewond na een aanval van jihadisten. De hulpdiensten hebben zich om haar heen verzameld en doen hun uiterste best om de vrouw in leven te houden, terwijl een vriendin uit het diepste van haar ziel richting haar getroffen vriendin roept dat ze moet volhouden "You keep going, you keep going!" En dan wellicht voor de allerlaatste keer bij leven: "I love you!"

Kippenvel en diepe droefenis. Echt... wow.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties