Heeft Sabia haar zwangerschap en miskraam allemaal verzonnen?

Geen categoriedec 16 2015, 21:08
Volgens een anonieme bron zou Sabia Engizek vanaf het begin hebben gelogen over haar zwangerschap, en is haar miskraam een verzinsel.
Gisteren werd bekend dat Sabia Engizek (37) een miskraam zou hebben gehad. De ex van Rafael van der Vaart was zwanger van zijn kind, die zwangerschap eindigde dus in een drama. Vreselijk voor Sabia, voor wie het al de derde keer is dat ze een miskraam heeft.
Of is het verhaal toch anders? Volgens de oma van Rafael is Sabia nooit zwanger geweest, en was het vanaf het begin een verzinsel. Nu beweert een anonieme bron dat Sabia haar miskraam ook uit haar duim gezogen zou hebben. Dat onthulde Patty Brard vanavond bij Shownieuws. Volgens de bron zou de zwangerschap van A tot Z ontsproten zijn uit Sabia's fantasie. Patty vertelt:

Het hele verhaal van haar zwangerschap is echt niet waar. En we hebben het hier over een bron die zelfs bij Sabia thuis over de vloer komt, dus we hebben het niet over iemand die er ver van af staat. Héél dichtbij.

Volgens de bron zou de verzonnen zwangerschap een schreeuw om aandacht zijn. Afgelopen zomer begon het te rommelen tussen Sabia en Rafael, tijdens de transferperiode. Rafael moest toen kiezen tussen Qatar of Sevilla. Sabia wilde dolgraag naar Qatar, met een reden – om in het streng islamitische land te wonen, hadden de twee moeten trouwen. Rafael wilde veel liever naar zijn moederland Spanje, en koos voor Sevilla.
Uiteindelijk was het geruzie voor Rafael reden om het liefdesbijltje erbij neer te gooien, en maakte hij het uit met Sabia. Toen besloot zij, zo vertelt Patty Brard, dat een nepzwangerschap een ideale methode zou zijn om Rafael terug te krijgen.
Of het waar is wat de anonieme bron beweert, is niet zeker. Het verhaal sluit wel aan bij eerdere opmerkingen van Sabia's voormalige schoonfamilie. Anderhalve maand geleden, net toen iedereen begon te geloven dat Sabia écht zwanger was, stelde Rafaels oma expliciet dat de hele zwangerschap berustte op een leugen. Het lijkt dan ook logisch dat de 'anonieme bron' van Patty Brard ook uit Rafaels familie komt.
Misschien zal de waarheid rond Sabia's vermeende zwangerschap en miskraam nooit boven tafel komen. Het blijft een vreemd verhaal, met veel losse eindjes. Wat wel zeker is, is dat Sabia en Rafael de kerst niet samen zullen doorbrengen. Ondanks Sabia's (vermeende) zwangerschap, zijn de twee niet meer bij elkaar gekomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten