dds artikellogo

Help DDS de coronacrisis door en doneer! (Eenmalig of maandelijks!)

Geen categoriemei 27 2021, 15:00
De Dagelijkse Standaard heeft héél veel lezers. Elke maand hebben we letterlijk miljoenen pageviews die gegenereerd worden door u: door onze trouwe lezers. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Maar momenteel hebben we uw hulp nodig.
Want ook DDS lijdt onder de coronacrisis. De reclame-inkomsten zijn de afgelopen maanden achteruit gehold, zeker toen de lockdown werd afgekondigd. Het bedrijfsleven heeft het zwaar, en heeft dus gewoon weinig geld voor "reclame." Ook zij zijn nu eerst en vooral bezig met overleven.
Daarom vragen we u om ons niet alleen te steunen door onze website te bezoeken (waarvoor dank!), maar ook door vrijwillig een donatie te doen. Dat kan via BackMe, het betrouwbare Nederlandse systeem om geld te doneren aan projecten die u steunt. Dat kan maandelijks - wat we natuurlijk het liefst hebben - al vanaf 5 euro... En - dit is nieuw! - het kan nu ook eenmalig. Je ziet op de DDS-BackMe-Pagina eerst de vier maandelijkse opties, en daaronder meteen een grote balk voor een eenmalige donatie.
Dus steun ons alstublieft. Help DDS in de lucht te blijven. En alvast bedankt voor al uw steun!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten