Help DDS de coronacrisis door en doneer! (Eenmalig of maandelijks!)

Help DDS de coronacrisis door en doneer! (Eenmalig of maandelijks!)

DDS.

De Dagelijkse Standaard heeft héél veel lezers. Elke maand hebben we letterlijk miljoenen pageviews die gegenereerd worden door u: door onze trouwe lezers. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Maar momenteel hebben we uw hulp nodig.

Want ook DDS lijdt onder de coronacrisis. De reclame-inkomsten zijn de afgelopen maanden achteruit gehold, zeker toen de lockdown werd afgekondigd. Het bedrijfsleven heeft het zwaar, en heeft dus gewoon weinig geld voor "reclame." Ook zij zijn nu eerst en vooral bezig met overleven.

Daarom vragen we u om ons niet alleen te steunen door onze website te bezoeken (waarvoor dank!), maar ook door vrijwillig een donatie te doen. Dat kan via BackMe, het betrouwbare Nederlandse systeem om geld te doneren aan projecten die u steunt. Dat kan maandelijks - wat we natuurlijk het liefst hebben - al vanaf 5 euro... En - dit is nieuw! - het kan nu ook eenmalig. Je ziet op de DDS-BackMe-Pagina eerst de vier maandelijkse opties, en daaronder meteen een grote balk voor een eenmalige donatie.

Dus steun ons alstublieft. Help DDS in de lucht te blijven. En alvast bedankt voor al uw steun!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties