shutterstock 1615989622

Henk Krol zakt door het ijs met het verraden van 'maatje' Geert Dales

Geen categorieaug 06 2020, 18:30
De beerput van Partij voor de Toekomst en Groep Otten lijkt vandaag helemaal open te gaan. Het ene nieuwtje na het andere komt boven water drijven. Nu blijkt dat voormalig 50Plus-partijvoorzitter Geert Dales de dolkstoot heeft ontvangen van Henk Krol. De redactie heeft contact gehad met Jan Nagel, die als dirigent voor al deze intriges de persoon Henk Otten aanwees. Otten deelt de lakens uit, en Krol heeft niks te zeggen!
https://twitter.com/JanNagel007/status/1291282385926074368?ref_src=twsrc%5Etfw
Wow, net als je denkt dat er niet nog meer dirt kon worden gevonden over Henk & Henk blijkt Jan Nagel nog een sappig nieuwtje te hebben. Als redactie hebben we natuurlijk direct contact opgenomen met meneer Nagel. En telefonisch kon hij ons bevestigen dat Henk Krol, live op televisie, een enorm vieze streek uithaalde naar zijn vriend Geert Dales.
Dales heeft nota bene het logo betaald voor de nieuwe partij van Krol. Maar andere Henk, Otten dus, moest helemaal niks hebben van Dales. Otten zag geen toekomst voor Dales bij de fusie van zijn partij met die van Krol. Echter wist Dales hier dus helemaal niks van af! Dales moest thuis op de bank dit nieuws meekrijgen toen de aflevering van Business Class op televisie te zien was. Hartstikke pijnlijk dit voor Dales, en natuurlijk een smerige actie van Krol.
Krol durfde namelijk niks te zeggen op dat moment. En zoals Nagel al tegen ons zei: 'Henk Otten deelt de lakens uit'.
Zo blijkt het verbond tussen Henk & Henk een giftige mix te zijn. Otten wil alle touwtjes in handen hebben en vertrouwt geen enkele nieuweling, en ondertussen blijkt Krol niks te geven om kameraadschap.
Dit gaat natuurlijk helemaal fout in de toekomst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten