Het is verkiezingsdag en DDS is erbij! Correspondenten bij Forum en VNL. Beleef het vanavond live!

Het is verkiezingsdag en DDS is erbij! Correspondenten bij Forum en VNL. Beleef het vanavond live!

Vanavond doet DDS iets wat het bij eerdere verkiezingen niet kon doen: we zijn live bij de uitslagenavond. En dan niet bij één partij, maar bij twee partijen. Kom daarom vanavond terug om live te lezen over wat die partijen meemaken, hoe er gereageerd wordt op de exit polls en, natuurlijk, op het tellen van de stemmen zelf.

Sybren en ondergetekende zullen de verkiezingen vanavond bijhouden 'van afstand': voor de buis, ingelogd op Twitter, en reagerend op alles wat we zien. Dat deden we bij eerdere verkiezingen natuurlijk ook al, maar het is belangrijk dat u weet dat we dat vanavond ook weer gaan doen.

Maar daar komt nog iets bij. Door uw steun aan DDS zijn we namelijk in staat om de uitslagenavond ook bij te wonen bij twee partijen. Onze correspondent Tim Engelbart zal vanavond aanschuiven bij het feest van Forum voor Democratie, waar Theo Hiddema en Thierry Baudet vrijwel zeker op minstens twee en misschien wel op meer zetels kunnen rekenen. Bij Forum hebben ze een mooie regeling getroffen voor journalisten, zodat ze a) hun werk kunnen doen en b) volledige toegang tot het internet hebben. Tim zal dus over alles berichten wat hij ziet en hoort, en natuurlijk met uitspraken van de grote heren zelf komen.

Ondertussen gaat Paul van der Bas vanavond naar Wassenaar, waar hij het spektakel bijwoont op het hoofdkwartier van VNL. Lijsttrekker Jan Roos en de zijnen stonden lange tijd op minstens één zetel in de peilingen, maar de afgelopen week lijken ze het wat lastiger te hebben. Toch hikken ze nog steeds tegen die zetel aan. Aangezien ik denk dat de peilingen de rechtse kiezer onderschatten ga ik ervan uit dat VNL na vanavond ook gewoon de Kamer inkomt. Paul zal berichten over hoe men daar reageert en natuurlijk met de hoofdrospelers zelf spreken zodat zij u, de kiezer, kunnen vertellen wat er vanavond door ze heengaat. Hopelijk kan Paul ons goed nieuws brengen en dus positieve reacties. Maar goed, ook als dat niet zo is, is hij er natuurlijk bij en zullen Jan Roos, Joram van Klaveren en de andere VNL'ers u vertellen wat ze er van gevonden hebben.

Kortom, reden genoeg om vanavond niet alleen naar de NPO en RTL Nieuws te kijken, maar vooral ook om regelmatig de voorpagina van DDS opnieuw te laden zodat u het laatste nieuws, direct van de partijen zelf kunt lezen!

Oh, en voor al die mensen die nog niet gestemd hebben: blijf vanavond niet lekker comfortabel op de bank zitten. Maak gebruik van uw democratische recht!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties