Hij lag in coma toen zijn medescholieren naar hun diploma-uitreiking gingen. Daarom doet zijn school nu dit

Geen categoriejun 20 2016, 12:00
Scott Dunn werd onlangs wakker uit een coma nadat doktoren hem daar kunstmatig in hadden gehouden omdat hij betrokken was geweest bij een bijzonder zwaar auto-ongeluk. Toen Scott zijn ogen open deed kwam hij er al snel achter dat hij daar een tijdlang had gelegen en zijn eigen diploma-uitreiking had gemist.
Dat was natuurlijk een flinke tegenvaller. Daar heb je al die jaren dan keihard voor gewerkt. Elk jaar weer doe je je best, dan haal je je diploma en kun je zelf niet bij de diploma-uitreiking en het feest zijn omdat je in coma ligt. Zuur, zuurder, dit.
Toen de schooldirectie hoorde dat Scott wakker geworden was besloot men om dit alles recht te zetten. Scott's hele klas werd gevraagd om mee te werken aan een tweede ceremonie. Uiteindelijk kwam meer dan de helft van zijn klasgenootjes inderdaad opdagen, wat geen slechte score is aangezien een flink aantal natuurlijk al op vakantie was.
Tijdens de diploma-uitreiking werd Scott naar voren geroepen om zijn diploma in ontvangst te nemen. Toen hij dat deed werd hij opeens omringd door zijn klasgenoten die hem keihard toejuichten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten