100 moslimmannen misbruikten zelfde middelbare scholiere gedurende een periode van twee jaar

100 moslimmannen misbruikten zelfde middelbare scholiere gedurende een periode van twee jaar

Ongelooflijk dat dit kon gebeuren.

15 mannen zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen in Groot-Brittannië omdat ze betrokken waren bij het verschrikkelijke misbruik van een middelbare scholiere uit Halifax. Het meisje in kwestie werd in twee jaar tijd door ongeveer 100 mannen misbruikt.

100.

[caption id="attachment_140788" align="aligncenter" width="611"]Aftab Hussain is veroordeeld tot 10 jaar cel. Aftab Hussain is veroordeeld tot 10 jaar cel.[/caption]

Verreweg de meeste van deze mannen waren wat Britse kranten "van Aziatische afkomst" noemen. Dat betekent: Pakistanen.

Moslims dus.

[caption id="attachment_140787" align="aligncenter" width="618"]Mohammed Ramzan, 35,  is veroordeeld tot 15 jaar cel. Mohammed Ramzan, 35, is veroordeeld tot 15 jaar cel.[/caption]

Volgens de aanklagers maakten de mannen misbruik van de situatie van het meisje: ze had het thuis erg moeilijk en was op zoek naar 'vrienden.' De roofdieren/pedo's in kwestie hadden dat door en begonnen haar 'in te palmen.' Door haar drugs en alcohol te geven slaagden ze erin om haar vanaf haar 13e te misbruiken. De zaak kwam uiteindelijk aan het rollen doordat het meisje positief testte voor een seksueel overdraagbare ziekte. Daarvoor weigerde ze stelselmatig om iets te zeggen over wat haar overkomen was de afgelopen jaren. Toen ze eenmaal met praten begon werd het de politie duidelijk dat de zaak nog veel groter was dan gedacht.

Een voorbeeld: het meisje werd op één dag door maar liefst 19 mannen misbruikt. Die mannen trommelden elkaar op onder het motto: gemakkelijk slachtoffer gevonden!

We zullen het niet hardop mogen zeggen, maar ... ik doe dat lekker toch: dit is de zoveelste zaak van moslimmannen die niet-moslima's misbruiken in Groot-Brittannië. Er is duidelijk sprake van een systematisch probleem.

Wanneer krijgt de politiek eindelijk de moed om dit probleem te benoemen, laat staan om er iets aan te doen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties