Hilarisch: meisje gebruikt ouderwetse telefoon. Maar hoe hang je zo'n ding op?

Geen categorienov 09 2015, 13:00
Dit is hilarisch... terwijl het tegelijk pijnlijk duidelijk maakt hoe oud ik ben.
Als ik zo'n 'ouderwetse' telefoon heb weet ik namelijk bijzonder goed hoe ik hem moet ophangen. Niet zo gek, in mijn kindertijd gebruikte ik zo'n telefoon. Sterker nog, ik kan me het moment herinneren waarop we een draadloze telefoon kregen: het was ongelooflijk! Geen draad meer, ik kon overal in het huis met anderen bellen. Bizar, maar geweldig.
Later kwam daar een andersoortige draadloze telefoon bij: een mobiele telefoon. De eerste versie die ik gebruikte was een Nokia. Je weet wel, een simpel en klein model met het bekende spel 'Snake.' Het was de bedoeling dat je zoveel mogelijk 'dingen' op at zonder je eigen staart op te eten. Het was complex en tegelijkertijd juist enorm simpel. En verslavend.
Hoe dan ook, er zijn tegenwoordig hele generaties die niet beter weten dan dat 'er altijd mobiele telefoons' en al helemaal draadloze telefoons geweest zijn. Het ultieme bewijs - niet alleen dat dit soort generaties bestaan, maar ook dat jij en ik gewoon oud zijn? Deze video van een meisje van een jaar of 12 dat in een hotelkamer geconfronteerd wordt met een ouderwetse telefoon en geen idee heeft hoe je ophangt.
[video width="480" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/little-girl-cant-hang-up-phone-Jukin-Media-Verified-Original-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten