Hoe verklaart de gristen-fascist de haat van hun "natuurlijke" bondgenoot tegen sjiieten?

Geen categoriejun 02 2013, 19:46
Gristen-fascisten beschouwen volgelingen van fascist Mohammed als hun natuurlijke bondgenoten (hier, hier en hier). Doch deze verklaarde bondgenoten, meestal soennieten, hebben al een enorme hekel aan sjiieten. Het verschil tussen soennieten en sjiieten is slechts dat de laatst genoemden de neef en schoonzoon ((inteelt)) van de godsdienststichter Mohammed zien als de opvolger van de “profeet”. Dat is toch een veel kleiner verschil met christenen, die immers Jezus beschouwen als verlosser.
Nu zijn gristen-fascisten sowieso al ver van het padje af. Voor een normaal mens is immers niet te verklaren dat mensen die in een of andere verlosser geloven zoveel zien in een nieuwe sekteleider. Als Mohammed iets met Jezus (volgens de versie van het evangelie en dus niet de versie van de koran, of Mein Kampf) zou je nog de vraag kunnen stellen waarom God dan niet eerst Mohammed had kunnen zenden en daarna pas Jezus. Dan had de ene “profeet” immers eerst “gewoon” zijn tegenstanders kunnen vermoorden waarna de andere “profeet” ze weer “gewoon” tot leven had kunnen wekken. Gristen-fascisten zijn natuurlijk ook van het padje af omdat ook zij weten hoe moslims christenen (en atheïsten) behandelen in islamitische landen.
Kortom. Ik ben zeer benieuwd welke mouw de gristen-fascisten weten te spelden aan het feit dat hun vermeende natuurlijke bondgenoten al op leven en dood staan op alleen al een andere stroming binnen de islam. Laat staan dat die zelfde soennieten bondgenoten zouden zijn van christenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten