Gristen-fascisten eisen nazi-geestelijk verzorger voor Beate Zschäpe.

Geen categoriejun 02 2013, 19:34
(een verwijzing naar CDA-rapport gedeelde waarden).
De gristen-fascist ziet volgelingen van fascist Mohammed als gelovigen en dus als bondgenoten tegen de “ongelovigen” (en hier) Behalve fascist Mohammed zag ook profeet Adolf zag zich als boodschapper van God. In Mein Kampf staan dus ook vele verwijzingen naar God en wat de gristen-fascist ook erg bekoord is de vermelding van “hun” Jezus in Mein Kampf (immers de gristen-fascist voelt zich ook erg bekoord door de vermelding van Jezus in de koran, terwijl de Jezus in de koran, net als natuurlijk in Mein Kampf, totaal niet de Jezus in het evangelie is. De religieuze logica is immers vaak zoek). Daarom dus ook de nazi’s als bondgenoot “in deze wereld van secularisering” ?
De verwijzing naar het CDA rapport gedeelde waarden :
“Maar dit neemt niet weg dat de Koran onder de vele profeten aan drie van hen een bijzondere plaats toekent als boodschappers van God: Mozes, Isa (Jezus) en Mohammed. Daarom kunnen veel moslims de Bijbel – toch – als één van de heilige boeken aanvaarden”.

Nu staat Jezus ook vermeld in Mein Kampf:
 
“Zijn leven (van de Jood) is volkomen op het aardse gericht, en hij staat even vreemd tegenover het ware Christendom als hij tweeduizend jaar geleden stond tegenover de grote stichter ervan (Jezus). Nu verborg deze (Jezus) zijn mening over het Joodse volk ook niet onder stoelen of banken en greep zo nodig naar de zweep, om deze vijanden van iedere menselijkheid uit de Tempel des Heren te verdrijven, die ook destijds reeds de godsdienst slechts beschouwden als een middel om zaken te doen. Daarom werd Christus dan ook aan het kruis geslagen“ (Hoofdstuk 11 Volk en Ras).
 
Wat zal er volgens deze logica dan toch mis gegaan zijn in de “gedeelde waarden” tussen de christenen en de nazi Beate Zschäpe ???
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten