Honderden demonstranten in Utrecht protesteren tegen heroprichting pedopartij

Honderden demonstranten in Utrecht protesteren tegen heroprichting pedopartij

Screenshot Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit

Deze zomer werd de PNVD weer opgericht. De partij begon ook direct weer te pleiten voor legalisering van seks met minderjarigen en het niet langer strafbaar laten zijn van kinderpornografie. Hartstikke goed dat mensen tegen dat soort zieke geesten gaan protesteren! Al is het misschien niet zo handig om dat nú te doen.

Ik kan me überhaupt niet voorstellen dat de PNVD echt draagvlak in de samenleving zou gaan krijgen trouwens, want als er iets is waar mensen link van worden dan is het wel pedofilie. Dat merkt de organisatie Save All Kids momenteel ook wel op het Jaarbeursplein. Ze doen er daar alles aan om agressieve toe- of uitspraken te vermijden. Wat ook wel weer leuke teksten oplevert, zoals: ’Samen tegen pedofilie. Als pedofilie valt onder seksualiteit, dan valt het begraven van pedo’s onder tuinieren’.

Ik hoop dat de demonstranten zich netjes blijven gedragen, zowel qua uitingen als het naleven van de coronaregels. En dat ze mafklappers weten te weren die beginnen over 'de elite', want die ondermijnen binnen de kortste keren de hele boel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties