Hondsbrutale moslimterroristen willen president Barack Obama onthoofden

Hondsbrutale moslimterroristen willen president Barack Obama onthoofden

Maar het heeft natuurlijk niets met de islam te maken.

In de islamitische wereld is een onthoofding een straf die met de regelmaat van de klok wordt uitgevoerd. Het maakt eigenlijk niet uit wat je hebt misdaan in de ogen van de moslimbarbaren. Het zijn van een niet-moslim is al genoeg. Voor de helderheid: iedereen die niet precies dezelfde orthodox-islamitische stroming aanhangt is een niet-moslim in hun ogen.

Terwijl Kobani is bevrijd van ISIS, onder andere door de bombardementen van de Verenigde Staten, maar vooral door het heldhaftige optreden van de Koerdische peshmerga, wordt president Barack Obama ook al bedreigd met een onthoofding. In een video van de genocideplegers van ISIS die een paar dagen geleden online is gezet, dreigt de islamitische terreurgroep Obama te onthoofden ín het Witte Huis:

"The fighter makes threats against the U.S., France, Belgium, and the Kurds," according to the Middle East Media Research Institute (MEMRI). "He threatens that he and his comrades will reach America and behead Barack Obama in the White House."

In de video richt een van de ISIS-terroristen zich rechtstreeks tot Obama: "This is the fate of anyone who opposes Islam. Know, oh Obama, that we will reach America. Know also that we will cut off your head in the White House and transform America into a Muslim province." De boodschap is afschuwelijk en hilarisch tegelijk, omdat de radicale moslims het nooit zullen winnen van het zeer machtige vrije Westen.

Althans... Aan Obama hebben we helemaal niks als het gaat om de verdediging van onze democratische waarden en de vrije wereld. Obama wil geen oorlog voeren, dus die houdt zich lekker afzijdig bij zo'n beetje alle conflicten in het Midden-Oosten. Alsof het hem allemaal niets kan schelen. Zijn pacifistische wegkijkbeleid zorgt voor een steeds instabieler Midden-Oosten. Obama is medeverantwoordelijk voor het feit dat ISIS steeds machtiger is geworden.

En toch denk ik dat ISIS nooit de VS zal veroveren. Want vanaf 2017 zit er een Republikein in het Witte Huis. En die gaat geheid korte metten maken met ISIS. Ik kan niet wachten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Syrië ISIS Barack Obama Irak

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties