Hoppa! Nederlandse inzending 'Duncan' wint na 44 jaar het Eurovisie Songefestival

Hoppa! Nederlandse inzending 'Duncan' wint na 44 jaar het Eurovisie Songefestival

Ruim 44 jaar na de laatste overwinning heeft de Nederlandse inzending het Eurovisiesongfestival gewonnen. Dit keer was de club artiesten in Tel Aviv om hun liedjes te zingen. Daar won Duncan dankzij de stem van het publiek.

Maar behalve victorie was er ook Zweden. Dat wel meedeed om de prijzen, maar er verder niets van bakte:

Duncan nam de prijs uiteindelijk in ontvangst uit de handen van de winnaar van vorig jaar. In 2018 won de Israëlische Netta 'diversity is our strength' Barzilai. Duncan was enorm laaiend zo lezen we op de website van de NOS:

"Dit is als je groot durft te dromen. Dit is voor muziek op de eerste plaats, altijd"

Nou, prachtig jongen. Volgend jaar zijn we je weer vergeten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties