Hoppa: Pence repareert eigenhandig Joodse begraafplaats na linkse anti-semitismebeschuldiging

Geen categoriefeb 23 2017, 18:00
Vorige week regende het beschuldigingen aan het adres van het Witte Huis toen ze zich niet expliciet uitspraken tegen anti-semitisme. Eens zien hoe druk het nu gaat worden met de complimentjes!
Het was vorige week even stevig slikken voor de joodse gemeenschap in Amerika toen bekend werd dat vandalen in de stad St. Louis een joodse begraafplaats stevig 'onder handen hadden genomen': maar liefst 130 grafstenen waren omver geduwd of anderzins ontheiligd. Een walgelijke daad die maar weer laat zien hoe erg het Joodse volk ook tegenwoordig nog verschrikkelijk goed moet uitkijken bij wat ze ook doen, of dat nou naar school gaan, met het openbaar vervoer reizen of zelfs begraven zijn is.
Je zou verwachten dat er onmiddelijk een heuze man hunt werd gestart op de gestoorde anti-semieten die hier achter zitten. Niets bleek echter minder waar toen de linkse, mainstream media in de Verenigde Staten onmiddelijk hun aanval openden op mensen die volgens hen nog veel grotere anti-semieten waren: Donald Trump en zijn regering.
Waarom, vraag je je dan af? Heel simpel, Donald Trump kwam na de vernieling met een statement. Daarin noemde hij het verschrikkelijk wat er gebeurd was op de begraafplaats. Prima, zou je denken. Maar nee: men nam er ontzettend veel aanstoot aan dat hij niet letterlijk de woorden "anti-semitisme" uitsprak. En ja, dat komt van dezelfde media die al jarenlang weigeren om de term "moslimextremisme" in de mond te nemen. Te triest voor woorden. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij, aangezien men tot de laatste dag van zijn termijn door zal gaan met het zwartmaken van alles wat hij doet. Dit zou een duidelijk teken zijn dat de regering-Trump uit een hoop anti-semieten bestaat. Sterker nog, Trump zou zelfs een Holocaust-ontkenner zijn. Je verzint het niet. Dat hij daarna wel nog expliciet meldde écht fel tegen anti-semitisme te zijn en het een belediging vond dat dit soort beschuldigingen zijn kant op kwamen, vonden de media natuurlijk niet interessant genoeg.
Dat dit alles de grootste mogelijke onzin is moge duidelijk zijn. We hebben het hier over de man die al zijn hele leven bekendstaat als een grote vriend van joden en het Joodse volk in het algemeen, die gezegd heeft de Amerikaanse ambassade eindelijk naar Jeruzalem te willen verhuizen en die altijd onvoorwaardelijk achter Israël heeft gestaan. En ja, zo was hij al lang voordat hij presidentiële ambities had, iets wat de meeste politici niet kunnen zeggen over hun standpunten!
Hoe dan ook vond men het in het Witte Huis tijd om deze onzin eens voor altijd de wereld uit te helpen. Mike Pence, de vice-president van de Verenigde Staten, reisde daarom hoogstpersoonlijk af naar St. Louis om te helpen bij het opknappen van de vernielde begraafplaats. Natuurlijk: dat nieuws zul je bij media als CNN niet snel terugvinden, en als ze er al over berichten verzinnen ze er waarschijnlijk bij dat Pence zijn behoefte heeft gedaan op het graf van een Auschwitz-overlevende of iets dergelijks: mij zou het in ieder geval niets verbazen als ze met zoiets zouden komen, want dat zijn we van de zogenaamd 'neutrale' mainstream media inmiddels wel gewend.
Gelukkig had de aanwezige rabbijn wél positieve woorden over voor deze actie die zo inspirerend zijn dat ik ze als afsluiter hier wil meegeven:

In the Jewish tradition, servicing Jewish cemeteries and dealing with the dead is considered the most unbelievable act of kindness, because every favor that you do somebody, for somebody, you don’t know if it’s real, because they can pay you back. These people here, they can’t pay it back, so when we serve them and when we help them out, we’re never going to get it back from them. (Gesturing to the sky) We get it from up there. It is our fervent hope and prayer that through the acts of kindness that we do for the people who can no longer fight for themselves and fend for themselves, God will pay us back with only true kindness.

En zo is het maar net.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten