Horrorclown kondigt aan buurt te gaan terroriseren: 70 boze buurtbewoners wachten hem op

Horrorclown kondigt aan buurt te gaan terroriseren: 70 boze buurtbewoners wachten hem op

De strijd tegen de idiote horrorclowns gaat onverminderd door.

Gisteren was er zo'n figuur actief in Roermond, bij het Nationaal Indië Monument. Verkleed als horrorclown sprong de jongen uit de berm op het moment dat er voorbijgangers langs kwamen lopen. Jammer genoeg voor hem had de politie hem in de gaten. Hij werd daardoor op heterdaad betrapt. Natuurlijk had de politie de clown -- een jongen van 17 -- meteen weer kunnen laten gaan, maar de autoriteiten willen bewust even duidelijk maken dat dit idiote fenomeen niet getolereerd wordt. Daarom moest de 'grappenmaker' de hele nacht in de cel doorbrengen.

Misschien dat hij hierdoor leert dat dit soort grappen absoluut niet acceptabel zijn.

Ook in de Gelderse Putten was het onrustig door horrorclowns. Eén of andere gek, die zichzelf KillerclownPuttenErmeloxx noemt, kondigde aan dat hij gisteravond om 22:00 uur bij de lokale Aldi zou staan om daar nietsvermoedende buurtbewoners te terroriseren.

Helaas voor hem kwamen de buurtgenoten daar achter. In weinig tot geen tijd hadden ze een knokploeg georganiseerd die de clown maar wat graag wilde verwelkomen. Om 22:00 uur stonden ze met zeventig mensen bij de Aldi te wachten.

Ha!

Gek genoeg bedacht de horrorclown zich op het laatste moment. Hij kwam namelijk niet opdagen.

Dit is natuurlijk de enige juiste manier om met dit soort types om te gaan. De politie moet horrorclowns oppakken en in de cel gooien, en gewone burgers zoals jij en ik moeten gewoon met geweld ingrijpen als zo'n type actief is in onze stad, dorp of wijk. Blijkbaar is geweld het enige waar deze types naar luisteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer