Hugo de Jonge zet bizarre, poepflauwe vaccinvideo online: 'Sommige priklocaties maken het extra bijzonder!'

Hugo de Jonge zet bizarre, poepflauwe vaccinvideo online: 'Sommige priklocaties maken het extra bijzonder!'

Bron: Hugo de Jonge / Twitter.

Dat het hele land gevaccineerd moet worden weten we nu wel. Het gaat dan ook erg snel. Vandaag krijgt iemand in Nederland zelfs al de tien miljoenste prik. Het tempo is dus razendhoog. Maar wat Volksgezondheidminister Hugo de Jonge vervolgens online heeft gezet om zijn vaccinatiecampagne aan te prijzen is wel héél opmerkelijk.

"Overal om ons heen zien we de opluchting bij wie een afspraak heeft voor vaccinatie," aldus De Jonge die blijkbaar in een alternatieve werkelijkheid leeft waarin iedereen die een vaccinafspraak maakt vervolgens dolblij is en een feestje geeft. "Sommige locaties maken het moment extra bijzonder."

Vervolgens zie je in de video dat dit inderdaad zo is. Zo kun je bij een locatie aankomen in je eigen vliegtuig (als je die hebt) en/of een bakje koffie drinken met uitzicht over het vliegveld, waarna je - na geprikt te zijn natuurlijk - weer naar huis kan.

De Jonge vindt het geweldig en deelt deze video dan ook maar wat blij met zijn volgers:

En zo zijn er meer "bijzondere priklocaties." Zoals het TT-circuit in Assen (geen grap), het vliegveld Breda International Airport, het Evoluon in Eindhoven, het stadion van voetbalclub Willem II in Tilburg, de NDSM-werf in Amsterdam, en dan is er ook nog de locatie Jaarbeurs in Utrecht. Bij het TT-circuit prees de woordvoerder zijn priklocatie zelfs met de uitspraak: "Het mooie van deze locatie is, naast het heel goed bereikbaar is aan de A28, de infrastructuur is hier perfect, dat ook de combinatie van de snelheid van de motorsport en de snelheid van ons vaccineren heel goed samengaan."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wie had een paar jaar geleden zelfs maar durven dénken dat de overheid ooit dit soort schijtlollige vaccinfilmpjes zou produceren? Het is werkelijk bizar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer