Hypocriete Rutte gaat los op het CDA: "Jullie zijn totaal onnavolgbaar!"

Geen categoriedec 21 2016, 10:00
Nee hoor Mark. De CDA-fractie in de Tweede Kamer heeft vanaf dag één gezegd dat je de uitslag van het Oekraïne-referendum serieus moet nemen. Anders dan jij doen de christendemocraten hun woord gestand.
De verkiezingscampagne is begonnen -- en dus zet Mark Rutte vol de aanval in op een ieder die hem de poot dwarszet. Gisteravond was het CDA opeens de grote vijand die vernietigd moet worden:

Premier Mark Rutte kwam dinsdagavond opnieuw in botsing met het CDA over het Oekraïne-verdrag. „Ik kan niet meer uitleggen wat het CDA hier doet”, zei hij na een opmerking van christendemocraat Pieter Omtzigt. Die is volgens de premier „totaal onnavolgbaar.”

De hypocriete Rutte, die Nederland verraadde door akkoord te gaan met het associatieverdrag met Oekraïne terwijl het Nederlandse volk toch echt tegen stemde bij het referendum eerder dit jaar, kan het namelijk niet hebben dat het CDA eist dat hij de uitslag van het referendum wél accepteert. Volgens Rutte heeft hij enkele "belangrijke" veranderingen doorgevoerd gekregen, maar Pieter Omtzigt van het CDA is daar absoluut niet van onder de indruk. Net zoals de kiezer begrijpt hij namelijk dat die afspraken feitelijk niets veranderen... en dat de uitslag van het referendum bijzonder helder was.
Rutte denkt daar anders over. Waarom? Kan hij de uitslag niet bevatten? Weet hij niet dat Europa een spelletje met hem speelt? Natuurlijk wel! Het gaat erom dat hij het beter denkt te weten dan wij allemaal. Hij is voor het verdrag en dus moet dat er hoe dan ook komen. Als dat inhoudt dat hij één van de beste Kamerleden die Nederland rijk is -- Omtzigt -- publiekelijk moet vernederen doet hij dat.
Helaas voor meneer de premier pakte zijn aanval heel anders uit. Hij bewees namelijk alleen maar weer dat hij een totaal onbetrouwbare man is die het niet kan verkroppen dat iemand 'nee' tegen hem zegt. De man is de vleesgeworden arrogantie en maakte dat gisteren voor de zoveelste keer (per ongeluk) duidelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten