Hypocriete VVD'er Henk Kamp: "Ik ben niet tegen immigratie, maar immigranten moeten wel kansrijk zijn"

Geen categoriefeb 14 2017, 9:00
De afgelopen jaren zijn er hele horden "niet-kansrijke immigranten" naar Nederland gekomen. Welke partij en welk kabinet zijn daar ook alweer verantwoordelijk voor?
In een stuitend hypocriet interview met het Algemeen Dagblad speelt minister Henk Kamp (VVD, natuurlijk) de gebruikelijke verkiezingsspelletjes nog maar een keer. De nepliberaal begrijpt namelijk dat dit het moment is voor de VVD om zichzelf weer als 'immigratiekritisch' neer te zetten. In 2012 lukte dat immers ook, dus waarom nu niet.

"We hebben al een flink aantal jaren te maken met een relatief groot aantal kansarme migranten die naar Nederland komen. Dat is niet goed voor een land. Ik ben niet tegen immigratie, maar immigranten moeten wel kansrijk zijn."

Oh ja Henk, en wie zijn daar verantwoordelijk voor? Wie waren er de afgelopen zeven jaar aan de macht? Hoe heet die partij ook alweer?
Oh ja, dat is de VVD, jouw partij. Sterker nog, jij zit zelf al die tijd in de regering, in Rutte II als minister van Economische Zaken. Het was aan jou en je partijgenoot Rutte om hier iets aan te doen. In plaats daarvan hebben jullie de grenzen alleen maar meer open gezet.
Wat een ongelooflijke hypocrisie en huichelachtigheid van deze VVD'er. En het ergste is dat hij en zijn nepliberale vrienden er ongetwijfeld van overtuigd zijn dat de rechtse kiezer er gewoon wéér intrapt. Denken ze nou werkelijk dat we zo dom zijn? En misschien een belangrijkere vraag: zijn we echt zo onnozel? Laten we ons nou weer bedotten -- voor de gek houden -- door deze beroepspolitici die alleen iets van rechts zijn als de verkiezingen eraan komen?
Je mag hopen van niet. We hebben het aan Kamp en zijn VVD te 'danken' dat er ieder jaar tijdens het premierschap van Mark Rutte tienduizenden kansloze immigranten naar Nederland kwamen. Zij zijn daar verantwoordelijk voor. Laten we dat op 15 maart niet vergeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten