IJsland: Vermiste vrouw zoekt mee met zoektocht naar zichzelf

IJsland: Vermiste vrouw zoekt mee met zoektocht naar zichzelf

Een groep toeristen in IJsland heeft uren lopen zoeken naar een vermiste vrouw. Blijkt de vrouw gewoon onderdeel van die groep te zijn... What.the.fuck.

Zelden heb ik zoiets idioots doch hilarisch gelezen als dit. Kennelijk trok een groep toeristen met een bus door IJsland, beetje foto's maken, vulkaantjes kijken, hartstikke leuk allemaal. Één van de toeristen wilde zich even omkleden en opfrissen. Toen ze eenmaal terug bij de groep kwam, kreeg ze te horen dat er iemand vermist was!

Een rustige, gecontroleerde spanning was het gevolg, want iedereen werd verzocht mee te helpen zoeken. Er werd een beschrijving gegeven van de vermiste vrouw, maar de persoon waar het om ging herkende zichzelf hier niet in!

Vijftig mensen begonnen te zoeken, de kustwacht werd ingeschakeld en zelfs een helikopter hielp mee het gebied uit te kammen. Na urenlang te hebben gezocht, blies men de zoektocht af rond een uur of 03:00 's nachts. Spoorloos verdwenen, deze vrouw. Om die tijd werd pas duidelijk dat het om de vrouw, die dus al die tijd actief mee heeft lopen zoeken, zelf ging! Letterlijk 'opzoek naar zichzelf' in IJsland dus!

Je vraagt je dan toch af of die beschrijving onduidelijk was, er niet nog een check is gedaan met een namenlijst of iets in die trant, hoe ze dan überhaupt zouden weten of ze wel de juiste persoon hadden áls ze al iemand zouden vinden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties