IJsland: Vermiste vrouw zoekt mee met zoektocht naar zichzelf

Geen categoriejan 18 2019, 20:00
Een groep toeristen in IJsland heeft uren lopen zoeken naar een vermiste vrouw. Blijkt de vrouw gewoon onderdeel van die groep te zijn... What.the.fuck.
Zelden heb ik zoiets idioots doch hilarisch gelezen als dit. Kennelijk trok een groep toeristen met een bus door IJsland, beetje foto's maken, vulkaantjes kijken, hartstikke leuk allemaal. Één van de toeristen wilde zich even omkleden en opfrissen. Toen ze eenmaal terug bij de groep kwam, kreeg ze te horen dat er iemand vermist was!
Een rustige, gecontroleerde spanning was het gevolg, want iedereen werd verzocht mee te helpen zoeken. Er werd een beschrijving gegeven van de vermiste vrouw, maar de persoon waar het om ging herkende zichzelf hier niet in!
Vijftig mensen begonnen te zoeken, de kustwacht werd ingeschakeld en zelfs een helikopter hielp mee het gebied uit te kammen. Na urenlang te hebben gezocht, blies men de zoektocht af rond een uur of 03:00 's nachts. Spoorloos verdwenen, deze vrouw. Om die tijd werd pas duidelijk dat het om de vrouw, die dus al die tijd actief mee heeft lopen zoeken, zelf ging! Letterlijk 'opzoek naar zichzelf' in IJsland dus!
Je vraagt je dan toch af of die beschrijving onduidelijk was, er niet nog een check is gedaan met een namenlijst of iets in die trant, hoe ze dan überhaupt zouden weten of ze wel de juiste persoon hadden áls ze al iemand zouden vinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten