Is OJ Simpson stiekem de vader van Khloe Kardashian? Ze wil dat hij een vaderschapstest doet

Geen categoriejun 15 2016, 12:00
Khloe Kardashian heeft OJ Simpson, de bekende en beruchte oud-atleet (American football) die tegenwoordig vastzit in de gevangenis, gesmeekt om een vaderschapstest te doen.
Al jaren gaan er geruchten rond dat Khloe's biologische vader niet Robert Kardashian, maar OJ Simpson is. De oud-American football speler is tegenwoordig berucht: veel mensen denken dat hij zijn ex Nicole Brown Simpson in 1994 vermoord heeft, en hij zit tegenwoordig vast in de gevangenis vanwege een gewapende overval. Hij werd daarvoor veroordeeld tot 33 jaar gevangenis. Ja, dat lees je goed: 33 jaar!
Opmerkelijk genoeg beweert gevangenisbewaarder Jeffrey Felix dat Khloe regelmatig contact heeft met OJ, die in zijn vroege jaren een vriend was van Khloe's moeder Kris.
In een nieuwe documentaire zegt Felix dat Khloe en OJ regelmatig met elkaar bellen. Hij legt uit:

"De moeder praat helemaal niet meer met OJ. Zij is er namelijk van overtuigd dat hij haar beste vriendin vermoord heeft, Nicole Brown. Maar ik weet dat hij achter haar rug om nog steeds met Khloe praat. In de gevangenis moet OJ zelf mensen bellen, ze kunnen hem niet bellen. Hij belde haar normaal gesproken elke week. Dat was zijn manier om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van de Kardashians."

[caption id="attachment_140436" align="aligncenter" width="807"]Gerald Johnson (bron: Wikimedia Commons). OJ Simpson in betere tijden. Gerald Johnson (bron: Wikimedia Commons). OJ Simpson in betere tijden.[/caption]
Dat is natuurlijk opmerkelijk, maar het wordt nog gekker. Felix zegt namelijk ook het volgende:

"Eén dag hoorde ik Khloe in de telefoon schreeuwen. Hij [red.: OJ Simpson] vertelde me dat ze boos op hem was omdat ze wilde dat hij een vaderschapstest zou doen, omdat de media maar blijft schrijven dat hij haar echte vader weleens kon zijn -- en OJ vertelde haar: 'Nee.' Een paar minuten na dat telefoongesprek vroeg OJ me om bij hem te komen. Toen vroeg hij wat ik zou doen in zijn situatie. Ik zei dat ik zou meewerken, maar hij zei alweer 'nee'."

Het hele verhaal zit Khloe duidelijk niet helemaal lekker. De Kardashian-telg maakt namelijk regelmatig grappen over het feit dat ze er heel anders uitziet dan haar zussen. Toch heeft ze publiekelijk nog niet durven toegeven dat ze eraan twijfelt dat Robert Kardashian haar echte vader is.
Als het inderdaad zo is dat OJ Simpson haar biologische vader is verklaart dat niet alleen Khloe's fysieke verschillen met haar zussen, maar ook haar voorliefde voor Afro-Amerikaanse sporters. Zo had ze tot voor kort een huwelijk met Lamar Odom, een bekende zwarte basketbalspeler. De twee gingen pas uit elkaar toen duidelijk werd dat Odom -- na allerlei problemen gehad te hebben, zo werd hij onder meer opgenomen in het ziekenhuis nadat hij in coma werd aangetroffen in een bordeel -- zijn leven nog altijd niet op de rails wilde zetten en 's nachts lekker doorhaalde in een kroeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten