Jager poseert trots met doodgeschoten leeuw, maar daar krijgt ze al snel heel erg spijt van...

Geen categoriejun 09 2016, 12:00
Als je van dieren houdt, zul je genieten van deze beelden!
Helaas gebeurt het nog altijd: jacht op groot wild. Veel dierenliefhebbers hebben überhaupt moeite met het jagen op dieren, maar van de jacht op leeuwen of neushoorns gaan je haren pas echt recht overeind staan. Het is gewoon bizar dat er nog steeds mensen jagen op deze prachtige diersoorten, alleen om er zelf plezier aan te beleven. Lekker bedreigde dieren afknallen voor de lol...
Schermafbeelding 2016-06-09 om 11.58.24
De jagers in deze video willen trots een foto maken met een doodgeschoten leeuw. Maar daar krijgen ze al snel heel, heel, heel veel spijt van. De doodgeschoten leeuw is namelijk niet de enige die op de Savanne rondloopt, hij heeft ook broertjes... Hoe het afloopt, moet je zelf maar bekijken in de video die momenteel de hele wereld overgaat!
https://www.youtube.com/watch?v=VBa4D9D6Gng
Volgens de uploader van de video gaat het om gelekte beelden die door een gids zijn gevonden in een safarigebied. Maar veel kijkers zijn sceptisch, en beweren dat de video nep is. Tja, misschien is het inderdaad te mooi om waar te zijn. Maar de video wordt er niet minder mooi om! Want zeg nu eerlijk: het is toch geniaal hoe deze jagers een koekje van eigen deeg krijgen? Opeens worden ze zelf een prooi!
Dus: nep of niet, elke dierenvriend zal hiervan smullen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten