Jan Dijkgraaf neemt Anne Fleur onder vuur: 'Als jullie dit bij mij deden stond mijn jachtgeweer klaar'

Geen categoriesep 12 2017, 12:00
"Bij gebrek aan politie in De Fryske Marren" is "de buurtpreventie dermate effectief dat ik na een appje van één van de buren de riek en mijn jachtgeweer klaar zou hebben staan voor jullie ook maar in de búúrt van mijn oprit zouden komen."
Ook voormalig GeenPeil-lijsttrekker Jan Dijkgraaf heeft het he-le-gaar gehad met Anne Fleur Dekker en haar ANTIFA-vrienden. Op zijn persoonlijke blog neemt hij de ANTIFA-gek onder vuur vanwege haar belachelijke opmerkingen over de bekladdingen van Thierry Baudets woning.

Hoi, AFD!

“Thierry Baudet werkt zich natuurlijk nu in een slachtofferrol”.

Je zei het echt, gisteren bij Nieuwsuur.

Daar heeft Dijkgraaf het perfecte antwoord op:

"Nou, dan maak ik het maar alvast bekend: je bent de winnaar. De Domme Koe Award 2017 is voor jou."

Vervolgens legt hij uit dat als Baudet iets niet doet dan is het wel om zich in een slachtofferrol te werken. "Hij laat het -- voor de buitenwacht -- allemaal rustig over zich heen komen en weet als geen ander dat dit soort acties van jouw vrienden hem eerder stemmen opleveren dan dat het zijn partij zal vernietigen," aldus Dijkgraaf. Dat AFD dat niet doorheeft zegt meer over haar dan over Baudet.
Maar Dijkgraaf was nog niet klaar. Hij schrijft namelijk ook dat hij, anders dan Baudet, absoluut niet zo rustig zou reageren als hij het slachtoffer was van dit soort acties:

"Het is voor jouw soort trouwens maar goed dat GeenPeil op 15 maart geen zetel haalde. Want zo gentleman-like als Baudet zou ik niet reageren als het mijn voordeur betrof."

Want:

"Hier op het Friese platteland is –bij gebrek aan politie in De Fryske Marren– de buurtpreventie dermate effectief dat ik na een Appje van een van de buren de riek en mijn jachtgeweer klaar zou hebben staan voor jullie ook maar in de búúrt van mijn oprit zouden komen."

Zo. Die kan AFD in haar zak steken. Mafklapper.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten