Walgelijke Anne Fleur Dekker na bekladdingen: ‘Er moeten grotere actiegroepen tegen Baudet komen’

Anne Fleur vindt bekladdingen dom. Maar alleen omdat ze Baudet zogenaamd de kans geven om “in de slachtofferrol te kruipen.”

Hoe gestoord de radicaal-linkse Anne Fleur Dekker is, vraag je? Nou, mevrouw mocht gisteren langskomen bij Nieuwzuur — het NPO-programma dat alles wat ook maar een beetje rechts is stelselmatig aanvalt op kosten van de belastingbetaler — om te praten over de bekladdingen van het huis van Thierry Baudet. Wat ze daarover te zeggen had is werkelijk schokkend te noemen.

Mevrouw heeft er in essentie namelijk helemaal geen probleem mee. Nou ja, ze vindt het “stom” van haar mede-ANTIFA-gekkies, maar dan puur en alleen omdat “Thierry nu de kans krijgt om in de slachtofferrol te kruipen.” In principe heeft ze er dus geen enkel probleem mee dat linkse tokkies een rechtse politicus stalken, bedreigen, en intimideren. Nee, het enige probleem is dat zo’n politicus dan iets van positieve aandacht krijgt. En dat mag niet.

Het sentiment van actievoeren tegen Thierry Baudet begrijp ik heel erg goed, het is ook heel erg nodig, maar acties als deze werken averechts,” aldus mevrouw voor de camera’s van de NPO. “Baudet werkt zich nu in een slachtofferpositie.” Nou is dat laatste onzin — Baudet doet dat helemaal niet en probeert dit soort acties zelfs dood te zwijgen — maar zelfs als het wél zo was zijn dit soort uitspraken natuurlijk knettergestoord.

Dat is al erg genoeg, maar mevrouw de opperidioot was nog niet klaar. Vervolgens riep ze namelijk ook op om “gezamenlijk, in een grote groep actie tegen hem” te voeren omdat kleine, individuele acties hoegenaamd niets oplossen.

Damn.

Jawel, dit wijf is dus echt totaal doorgeslagen. Ze huilt en klaagt nu al maanden dat mensen af en toe boze tweets over haar schrijven, maar ze vindt het prima dat een man als Baudet daadwerkelijk gestalkt wordt. Het gaat haar er namelijk niet om dat dit soort wangedrag per definitie verkeerd is, maar dat het alleen gebruikt mag worden tegen een bepaald slag mensen. Lees: rechtse opiniemakers en politici.

Dit is de ware aard van ANTIFA waar Dekker misschien wel de bekendste Nederlandse aanhanger van is. ANTIFA is gewoon een fascistische organisatie. Punt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. DolleDries

  In mijn optiek komt dit allemaal door de klimaatverandering.

  1. Steve Van der Vekens

   De wereld begint er echt gek van te worden. Ik denk dat ze zichzelf afvragen wat voor zin het allemaal nog heeft.

 2. brabantguy

  Ik mis een beetje de veroordeling als Geert Wilders tot actie oproept dat dat dan ok is.. En als zij dat doet het een verschrikking is…..Er wordt hier maar geroepen over meten met 2 maten maar vervolgens doet men hetzelfde vanaf de andere kant omdat de anderen dat ook doen… Wie is er dan slechter/beter?
  Voor de goede orde…. Acties in de vorm van bekladding/ het werpen van wat dan ook zijn uit den boze van rechtse en linkse kant…

  1. poison

   Had ik dat geweten, heb een Honda Jazz die moet nodig gewassen worden.

 3. trampoline

  Gevonden op Wikipedia”
  Dekker groeide op in Bussum in een liberaal gezin. Haar oom is VVD-politicus Robin Linschoten. Ze doorliep het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum en besloot na het zien van de milieudocumentaire An Inconvenient Truth (2006) lid te worden van DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks.
  Tussen mei 2016 en maart 2017 was ze fractiemedewerker van GroenLinks in de Hilversumse gemeenteraad.”

  Deze juf komt dus uit het milieu rond Robin Linschoten, u weet wel, die VVD-er die onlangs voor de rechter moest verschijnen wegens belastingfraude.
  Zelfs voor Groen (S)links was ze te erg zodat ze weg moest.

  1. corfo

   @ trampoline.
   Aan de familie van Fleurke is zéker een steekje los !
   ’t Mens is overvallen door totale gekte !

   1. corfo

    @ trampoline.
    Uit het z.g. milieu rond de criminele organisatie, VVD, komen NIET de eerlijkste personen voort, is nu wel duidelijk. Ook een liberaal gezin is kennelijk geen garantie voor een leven van eerlijkheid, begrip en acceptaties.
    Maar enkelen vinden nog steeds dat er zéér bekwame bestuurders onder schuil gaan.
    Zal wel letterlijk bedoeld zijn : “Onder schuil gaan, dus niet te zien”.

 4. K.Dopper

  Anne Fleur heeft gelijk dat deze acties contraproductief zijn maar had er goed erop nadrukkelijk afstand van te nemen.

  1. corfo

   @ Dopper, de wegloper.
   Zit je weer even zónder toezicht in de isoleer, Doppertje ?

   1. K.Dopper

    Troll alert !!

    1. corfo

     @ Dopper.
     Het kind slaat alarm. HELP !!!!

    2. Punt50

     Ach hij weet het even niet meer…

  2. Kees

   Laat de juffrouw deze zin nog een nalezen doppertje!

 5. poldi

  Tsja. Anne Fleur Dekker. Veel over gezegd en veel over geschreven. Madame mocht gisteren bij NPO Nieuwsuur weer eens voor de camera verschijnen, om haar weerzinwekkende linkse mening te ventileren over de bekladdingen bij huize Baudet.

  Een smerige gefrustreerde haatzaaister is het, meer niet.

 6. umaghetzeggen

  Anna Fleur Dekker.
  Een naam die dankzij DDS bekender is dan welke DDS redacteur dan ook.
  Verstandig of een schoolvoorbeeld van: Creëer je eigen vijanden.

 7. Ben Zine

  Dat Nieuwsuur, de NPO dus, haar een podium geeft zegt genoeg… Reden te meer om te pleiten voor ontmanteling van deze Staatsomroep die niet had misstaan in Erich Honecker’s DDR.

  1. Guus Geluk

   Kennelijk heb je de uitzending niet gezien. Behalve Fleur Dekker waren ook Alexander Pechtold en Gert-Jan Segers aan het woord. Zij keurden de actie beiden ten stelligste af.

   1. poison

    @Guus Geluk

    Het zou Pechtold en Segers en verder de hele politiek goed staan dat zij de actie afkeuren. Helaas gebeurt er verder niets, waarom word er geen actie ondernomen tegen clubs zoals Antifa omdat zij langzaam en zeker een gevaar vormen voor onze samenleving. Ik vind dat de politiek nu aan zet is omtrent.

    1. Guus Geluk

     Zowel extreemlinkse als extreemrechtse clubs zijn levensgevaarlijk: in Duitsland had extreemrechts de president op haar dodenlijstje staan.

     Wat mij betreft heeft het weinig zin. Verbied een club en ze richten een andere op.

     Daarnaast is het vernielen van andermans eigendom strafbaar. De politiek heeft dat kristalhelder gemaakt.

     1. Blue monday

      sssst….het is niet de bedoeling om met gewelddadig rechts tuig op de proppen te komen.

      rare lui hier trouwens…extreem rechts is gewoon rechts en gematigd rechts t/m extreem links is gewoon links.

      Nazi’s zijn ook links en als ze een puntmuts of een kale kop met een hakenkruis hebben zijn het weer helden.

      Zou toch wel behoefte hebben aan een duidelijke definitie hier wat nu goed is en wat fout is…..

     2. Guus Geluk

      Ja, Blue Monday, iedereen linkser dan de PVV (wat migratie en islam betreft) is links, ook de doorgaans conservatieve partijen.

     3. swetsnek

      Extreem links had heel hamburg op haar lijstje staan nou jij weer kletsmajoor

   2. Nasrani

    Ze keurden het ten stelligste af! Zo, daar kunnen we het mee doen. Daar spreek autoriteit uit. En daadkracht! Ja, ik ben blij met deze twee minkukels. Ik hoor het ze bijna zeggen, ha ha , wat een gezeik!

    1. Guus Geluk

     Als de politiek de daad niet afkeurt, is het niet goed. Als men de actie van dit tuig wel afkeurt, is het wederom niet goed. Het is dus nooit goed. Jammer, maar dan kan ik je ook niet helpen, Nasrani.

 8. Obiwokekenobie

  Waar woont AfD?

  1. corfo

   @ Obiwokekenobie. (bedenk een andere naam a.u.b. !!!)
   AFD woont onder een steen !

   1. Pedrito

    Waar ligt die steen dan. Ik stel voor een grote actiegroep tegen AFD te starten en bij dit vervelde oproerkraaistertje de betonnen plaat voor haar hersens weg te slopen.

    1. HaZ

     Verspilde moeite Pedrito. Het enige wat helpt bij dit wicht is dat er juist nog meer stenen en betonnen platen op haar gestapeld worden, zodat ze er uiteindelijk onder moet blijven wonen. Einde AFD !

     1. sjun

      Dat gaat wel heel ver. Beter lijkt het me haar te wijzen op het trieste lot van Joke Kaviaar. Een lot dat ook AFD te wachten staat als ze nooit verder leert kijken dan haar huidige beperkte blikveld en daar maar over blijft roeptoeteren. Over een jaar of tien kan het al zo ver zijn. Je gunt iemand toch een waardiger volwassen leven tot in de ouderdom.

 9. DolleDries

  Het is het niveau van Dopper met aan zijn hand deze Anne. Mensen voor fascist, nazi en racist uit maken en dan komt de rest van zelf. Om daarna de onschuld te spelen. Het is de methode van ‘Der Stürmer’ De hoofd van de krant verwoorde ook in het Neurenberg proces dat hij onschuldig was hij zelf nog nooit een Jood iets had misdaan.
  Over de NPO kun je kort zijn, het is seksistisch om misbruik te maken van zo puper minderwaardig voelend gehandicapt meisje door haar scheelheid voor je eigen politieke doeleinden.

  1. brabantguy

   Dan kunnen ze jou ook wel gebruiken DolleDries….

 10. Gallus

  Mevr. Dekker zegt iets onredelijke…
  Ik bedoel de uitspraak dat Baudet zich na de “actie” van de feministische groep ” in de slachtofferrol werkt”.
  Dat is niet logisch. Baudet heeft namelijk niet gereageerd.
  Welnu, dat kan mevr. Dekker ook zien als “werken” (in de slachtofferrol) en zij zal dat ongetwijfeld doen.
  De vraag blijft welk gedrag van Baudet dan GEEN “zich werken in..” is!
  Ik krijg de indruk dat Dekker daar geen antwoord op heeft!
  Dat zou betekenen dat haar beschuldiging (haat?) Is losgezongen van de realiteit; dat het niet uitmaakt wat Baudet doet maar dat de haat blijft tenzij……Baudet al zijn eigen standpunten verloochent.
  Maar ik denk dat ook daar een geringschattende of beschuldigende reactie op zou komen.
  Beschuldiging kan een heftige emotie worden of zelfs haat; die emotie kan zo bezettend zijn dat de realiteit niet meer terzake doet.

 11. h_keur

  Deze activiste zet in het openbaar aan tot geweld en dat is strafbaar.
  Als er tegen Wilders justitieel kon worden opgetreden, dan dus ook voor deze dame.
  Zo niet, dan wordt er onderscheid gemaakt door justitie met toepassing van artikel 1.
  Over de dame in kwestie heb ik verder niets te melden, dat is jammer van de energie

 12. Yato

  Het is inderdaad de hypocrisie van links. Intolerantie bestrijden, closed-mindedheid bestrijden, fascisten bestrijden, aanzetters-tot-geweld bestrijden, respect voor elkaar promoten, maar o wee als je rechts bent, dan is opeens alles geoorloofd omdat rechts ‘fout’ is.

  Snappen ze dan niet dat het een tweebaansweg is? Rechts blijft van links af en links blijft van rechts af. Klaar.

 13. Ritter

  AFD heeft in het verleden opgeroepen om taarten naar Baudet te gooien en stenen naar Geert Wilders.

  Maar als zij word “bedreigt” dan jammert en huilt ze.

  Hoe hypocriet kun je zijn.

 14. Wim Vreeswijk

  Als er geen argumenten meer zijn komen de verfbommen. Opsluiten dat gajus !

 15. Feit

  Kan het zo zijn dat AFD anale seks wil met Thierry? Ze kijkt zo zaadvragend uit haar ogen.

  1. corfo

   @ Feit.
   Dat “mens” is gewoon loens, zéér loens. Ze kijkt nóóit iemand recht in de ogen.
   Niet zaadvragend hoor.

   1. Feit

    Nou ik denk dat ze geiler is dan je denkt Corfo. Ze houdt wel van rechtse mannen denk ik.

    1. Guus Geluk

     Wat een vies commentaar.

     1. Guus Geluk

      Neen, DolleDries, Feit fantaseert maar gewoon wat af.

  2. K.Dopper

   Weet je vrouw hier van, Feit?

   1. Guus Geluk

    Hoogstwaarschijnlijk niet, Dopper.

 16. Kees

  Kom op jongens, het adres van AFD moet toch ook op internet kunnen komen! Of zou ze dit allemaal zeggen omdat ze stiekem campagne voert voor Thierry?

 17. shidaian

  Dat “mens”( nou ja mens?) is echt oliedom en knettergek en daarom levensgevaarlijk. Familie van ene V. vd G. ??? met dezelfde afwijkende genen?
  Is dit geen aanzetten tot haat?
  Nee als het van “links” komt natuurlijk niet he.

  1. corfo

   @ shidaian.
   Het is veel erger gesteld met dat “mens”.
   Ze schijnt familie te zijn van Robin Linschoten, kent u vast wel vanwege z’n affaire met z’n chauffeuse (terwijl zijn invalide vrouw thuis zat), en vanwege de rechtszaak inzake Belastingfraude door die heer. Maar, zoals vele linkse gluiperds hem noemen : “een zeer bekwaam bestuurder”.
   Alles overziend, zou het best kunnen dat het “mens” gelinkt kan worden aan ene V.vd.G; hier manier van “optreden” heeft er veel van : “achterbaks, laf en vies”

 18. A3aan

  Je zou toch denken dat justitie na de acties van “onbekenden” zijn best zou doen de onbekenden bekend te maken en minstens te verhoren, moet lukken, zo onbekend zijn zij niet als zij zelfs op internet reageren en nóg meer rotzooi willen trappen ten koste van Baudet. Namen? Sylvia Bos, Gert van der Straaten, Vreer Sirenu, Henk Susebeek, Wil Reker om er maar een paar te noemen. ‘T moet voor justitie via hun IP adres niet moeilijk zijn hen te traceren.

  1. corfo

   @ A3aan.
   Normaliter is dat ook geen probleem; het “probleem” is het feit dat Justitie, (die deze “onbekenden” wel kent en ze ook weet te wonen) niks mag doen van het O.M.
   Volgens linkse gluiperds heet dat “democratie”.

 19. jackdoe

  Hoe is het mogelijk dat met mijn belastingcenten zo’n domme doos haar achterlijke ideeen kan spuien?
  Ik vraag me af wat zij heeft gesnoven dat haar hersens zo zijn aangetast.
  Helaas is door de bezuinigingen de verplichte opname van randdebielen ook niet meer mogelijk.
  Ik zou me als vader de ogen uit de kop schamen als mijn dochter zulke onzin uit zou kramen. Ik wees haar direct de deur en ze hoefde zich niet meer te laten zien.
  Ik heb altijd links gestemd, maar door deze domme domme mensen schuif ik steeds verder naar rechts.
  Ik hoop dat ze ook ooit mijn deur probeert te besmeuren, mijn hond weet wel raad met dit volk, en Ja er wordt voor dit beesie gewaarschuwd.

  1. Floris

   “Ik heb altijd links gestemd,”
   —————————————-
   Daar zijn er veel te lang veel te veel van geweest en het is nog maar de vraag of de schade nog gerepareerd kan worden.

 20. jowyajax

  Dit verstandloze gedrochtje zou eens goed moeten worden aangepakt weliswaar met woorden maar schoktherapie zou een uitkomst zijn voor haar

 21. marco1

  Word tijd die Jesse klaver zijn achterban eens tot de orde roept en uitlegt dat aanzetten tot haat onacceptabel is.

 22. Roughwood

  Toch verwonderlijk dat hetgeen waaraan (extreem)links NL zich normaliter schuldig maakt nu door hen op andersdenkenden wordt geprojecteerd. Doodzwijgen die links fascisten. Cursusmateriaal:
  http://nl.wikihow.com/Omgaan-met-onmogelijke-mensen

 23. Jroam

  Frau Anne Fleur Dekker, het forum joop.nl
  Als ik ze zal ontmoeten heb ik echt geen idee hoe hun beleefd te groeten.
  Vast niet op de gebruikelijke manier door een hand te geven.
  Met gestrekte arm misschien en een nazikreet?!
  Het linke fatsoen, accepteer geen afwijkende mening.
  Hey ik ben zorgbehoevend en men is alleen maar bezig om mijn zorg af te nemen.
  Het wordt me zelfs kwalijk genomen dat ik voor mezelf op kom.

  Ik ben over de 50 en gehandicapt sinds de eerste dag.
  Zal ik misschien een beetje ervaring hebben?!
  Op de zorg dient gekort te worden.
  Nederland is een klein land en is behoorlijk vol!
  Links moet hartkloppingen krijgen, Nederland is vol, shit moet Link(s) uit eindelijk Jan Maat gelijk geven?!?
  Begrijp me goed, ik moet niks van Jan Maat hebben.
  Dat kan Link(s) niet meer zeggen.
  Bezuinigen en links brult “op het eigen volk eerst”!
  Op het “eigen volk” blijven bezuinigen en niet Europees volk massaal binnen halen!
  Niet logisch, of toch wel!
  Ik heb me een beetje verdiept in het fascisme.
  De oprichter van de VARA is ene Arend de Vries en Meinoud Rost van Tonningen, voormannen van de NSB!
  De NSB had het niet zo op mensen die zich niet zonder zorg staandend konden houden in de Nederlandse maatschappij.
  Een mafketel uit Duitsland wist daar wel raad mee!

  VARA, spreekbuis van de PvdA, van links.
  De bezuinigingen of laat ik het de keuze om op zorg te korte, is sinds 1990 gaande!
  Geen geld voor de zorg voor het eigen volk!
  Nieuwsuur had op 5 september een item over ernstige situaties in de zorg waarbij mensen zelfs overleden zijn omdat er geen toezicht is!
  De dagen daarna heeft Nederland het over Anne Dekker Fleur, laat Silvana Simons weer van zich horen, dat het heel verschrikkelijk is, dan Nederlander de rest van de wereld niet helpt.
  Laat Anne Dekker Fleur zich eens gaan inzetten voor de Nederlandse medemens.
  Hoor wie stamp daar kinderen, hoor wie stamp daar?!
  Frau Anne Dekker Fleur, met in haar team Silvana Simons.
  Silvana Simons, niet zomaar iemand in het zorgteam van Frau Anne Fleur Dekker.
  Nee Silvana Simons, vol haat tegen blanke, heeft nog contacten uit haar Suriname.
  Oude vrienden die 8 en 9 december vol op bezig waren met hun liefhebberij.
  De “fatsoenlijke” media zal hier geen aandacht voor hebben.
  En in het geval dat er wel aandacht aan besteed zal worden staan clubjes als “anarchistische actiegroep” klaar om de aandacht op te eisen.

 24. Burgermans

  De kogel komt weer eens van links.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.