Je christelijke geloof delen in Nederland? Dat is nu 'verboten'!

Geen categorieaug 24 2016, 14:00
Oh jee, oh jee, er blijken Christenen rond te lopen in ons land die hun geloof graag met anderen willen delen.
En dan niet zomaar met 'een paar mensen,' maar met kinderen.
https://twitter.com/MennoOng/status/768338327879708672
Dit is hoe knettergek de anti-christelijke beweging is. Die beweging wordt in ons land steeds groter en invloedrijker, en dat is een enorm probleem. Als het aan deze figuren ligt mogen wij christenen ons geloof namelijk alleen nog maar achter de voordeur praktiseren. Waag het eens om je denkbeelden en geloof publiekelijk te delen! Brr!
Helaas voor engnek Menno was Jezus zelf heel duidelijk over kinderen en het geloof. Kijk Marcus 10:13-16 er maar op na:

13 De mensen probeerden kinderen bij hem te brengen om ze door hem te laten aanraken, maar de leerlingen berispten hen. 14 Toen Jezus dat zag, wond hij zich erover op en zei tegen hen: ‘Laat de kinderen bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. 15 Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan.’ 16 Hij nam de kinderen in zijn armen en zegende hen door hun de handen op te leggen.

Het zal tegenwoordig countercultural zijn, maar ik ga ervan uit dat deze woorden van Jezus zelf toch net een beetje belangrijker zijn voor de gemiddelde christen dan die van ene Menno Ong.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten