Je verwacht het niet: aangifte tegen frauderende VVD voorzitter Henry Keizer

Geen categoriemei 16 2017, 18:00
Een nieuw hoofdstuk in de zaak-Henry Keizer! Pieter Lakeman, bekend van zijn kruistocht tegen de bank DSB, heeft aangifte gedaan tegen Henry Keizer, de meest integere voorzitter van de VVD ooit (uhum). Volgens Lakeman heeft hij bewijs dat Keizer fraude heeft gepleegd en de leden van de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie bij de overname bewust misleid voor zijn eigen gewin. '‘Ik moet eerlijk zeggen dat... en ik heb toch heel wat zwendels meegemaakt in mijn leven, maar dit slaat toch echt alles wat hier is gebeurd''.
De goedlachse (het lijkt wel een typische VVD karakteristiek) Henry Keizer heeft een aantal keer aangegeven dat hij heel ethisch heeft gehandeld en het allemaal wel prima ging. Ja, dit doet een beetje denken aan Richard Nixon's 'I'm not a crook'. Op het moment dat die dat zei, terwijl internetmedium Follow the Money overtuigend bewijs heeft, wordt het wantrouwen natuurlijk alleen maar groter. Dat hij een VVD'er is maakt het er allemaal niet beter op.
Zal dit nieuwe hoofdstuk het einde betekenen van de 'integere' toekomst van Henry Keizer? Als je kijkt naar de aangifte en de reputatie van Pieter Lakeman zal het zeker een vuurwerkshow worden. Misschien komt er dan wel weer een journalistieke meet up, zodat hij het weer allemaal netjes kan gaan proberen uit te leggen dat die toch echt wel integer is. Daarbij wordt Follow the Money natuurlijk ook weer buitengesloten, want gefundeerde kritiek is niet gewenst in deze zaak.
Je vraagt jezelf soms toch weleens af of dit soort theater niet gewoon kan worden overgeslagen. We weten allemaal dat het niet goed zit. We weten allemaal dat het niet 'ethisch' was. Stop deze masquerade en geef als Henry Keizer gewoon toe dat je iets niet goed heb gedaan. Niet integer en waarschijnlijk ook een leugenaar. Dat staat niet goed op je CV.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten