Kardinaal Robert Sarah: 'migranten zullen Europa verwoesten als men niet van koers verandert'

Kardinaal Robert Sarah: 'migranten zullen Europa verwoesten als men niet van koers verandert'

De Katholieke kardinaal Robert Sarah heeft zich afgelopen week uitgelaten over het fenomeen massa-immigratie. Niet omdat hij het onderwerp interessant vindt, maar omdat hij het westen wil waarschuwen voor het maken van kapitale fouten. Als oudere mannen als Sarah spreken is het verstandig om kort te luisteren naar wat ze te zeggen hebben.

Volgens de kardinaal loopt Europa namelijk groot gevaar als ze in haar huidige wandel verder gaat en niet van koers verandert. Hij heeft geen goed woord over voor priesters die uit angst voor kritiek hun mond houden en doen alsof er niets aan de hand is. Hij verwijt hen gehorigheid aan een politiek correcte cultuur.

Tevens ziet hij in migratie een nieuwe vorm van slavernij, zo lezen we via Fox News:

[we hebben niets aan lieden] die wollig taalgebruik bezigen om kritiek te vermijden en getrouwd lijken met de meest stompzinnige innovaties van de wereld."

Zo! Die hakt er even in. Tevens vindt Sarah dat migratie dus een nieuwe vorm van slavernij is omdat (arbeids)migranten héél erg eenvoudig kunnen worden uitgebuit, voorbeelden zat:

"[Vrijwel] alle migranten die in Europa arriveren zijn straatarm, zonder werk en trots. Is dit wat de Kerk wil?"

Onder conservatieve christenen wordt Sarah gezien als de nieuwe hoop van het Katholicisme. De man die niet alleen Europa, maar ook de kerk weer haar trots en waardigheid kan schenken:

"De kerk mag deze nieuwe vorm van slavernij, massa-migratie, niet accepteren."

Lekker goedkoop arbeidskapitaal uit andere landen halen, arbeidsmigranten uitbuiten en ten slotte met dikke WW-uitkeringen (betaald door de belastingbetaler) naar huis laten vertrekken is inderdaad iets waar niemand iets mee opschiet. Behalve multinationals dan!

Sarah vervolgt:

"Als het westen deze fatale koers aanhoudt is er een grote kans dat, [...], het westen ten onder gaat. Overvallen door buitenstaanders, net zoals Rome door barbaren werd vernietigd."

Rome werd echter ook door haar eigen luiheid vernietigd. Omdat de Romeinen liever het werk door slaven lieten uitvoeren. Uiteindelijk lieten ze zelfs hun slaven voor hen vechten, wat leidde tot hun ondergang.

Slimme man, die Robert Sarah.

 

 

Lees meer over:
migratie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties