Screen Shot 2021 06 21 at 112428

Kijk! Filmpje bewijst: woke - genderwaanzin, antiracisme-racisme, klimaatgekte - is een gevaarlijke sekte

Geen categoriejun 21 2021, 11:00
Dit filmpje dat de ronde doet in Amerikaanse social media kringen bewijst voor eens en altijd dat de hele woke-beweging niets meer of minder is dan een sékte. De manier van indoctrineren, de reacties, en zelfs de lichaamstaal toont aan: deze mensen hebben (in veel gevallen) het christendom ingeruild voor woke, maar denken dat ze heel "vooruitstrevend" en "wetenschappelijk" zijn. Zum kotzen.
https://twitter.com/thekangminlee/status/1406621679304982530
Deze video moet je echt even zien. Want wat je ziet is een openluchtbijeenkomst van woke-ers. Deze mensen zijn, dat weten we al langer, compleet geschift. Maar wat dit filmpje op schitterende wijze duidelijk maakt is dat het gewoon een sekte is. Niets meer of niets minder. Scientology is er niets bij.
In het filmpje zie en hoor je de gebedsleider zijn volgelingen vertellen welke eed ze moeten afleggen om lid te worden van de club - om eindelijk verlost te worden. In het christendom heb je de verklaring waarin je Jezus als je verlosser ervaart, gevolgd door de doop. In de islam heb je de shahada - de verklaring waarbij je erkent dat Mohammed een profeet is en dat er maar één God is.
In woke heb je déze geloofsbelijdenis.
"Wat betreft racisme, anti-zwartheid of geweld, zal ik mijn stem op de meest opbouwende manier mogelijk gebruiken, en om alles in mijn macht te doen om mijn gemeenschap te onderwijzen. Ik zal net zoveel van mijn zwarte buren houden als van mijn blanke buren..."
Elk deel van de zin wordt herhaald door de aanwezige religieuze meute. En na dat punt over de buren eindigt de video gelukkig, omdat een normaal mens op dat moment natuurlijk al last heeft van barstende hoofdpijn.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Kijk ze daar dan zitten. Handen in de lucht alsof ze de goddelijke energie naar zichzelf toe willen halen; vervuld willen raken van die goddelijke kracht. Inderdaad, precies zoals veel evangelische christenen dat doen tijdens hun kerkdiensten. Woke is écht doodeng.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten