Kim Kardashian viert haar verjaardag, en ze krijgt een bijzonder cadeau

Geen categorieokt 21 2015, 18:41
De televisiester wordt 35 jaar oud.
Kim Kardashian is jarig! De hoogzwangere realityster wordt maar liefst 35 jaar oud, en het is haar niet af te zien. Vorig jaar werd Kims verjaardag groots gevierd: Haar man Kanye West nam haar mee op een verrassingsreisje naar Hawaii. Of er dit jaar ook zo'n prachtige exotische reis inzit voor Kim, is nog niet bekend. De selfiekoningin heeft de hele dag nog niets gepost op haar Instagramaccount – een unicum. Wel postte ze op de vooravond van haar verjaardag een foto waarop haar haar wordt gedaan met een krultang van haar eigen merk.
De instagramberoemdheid krijgt in december een baby en heeft al een behoorlijk dikke buik. Waarschijnlijk zal ze dus niet gaan mountainbiken of parachutespringen vandaag. Haar verjaardag komt overigens op een moeilijk moment voor de Kardashianfamilie: Lamar Odom, de ex-man van zus Khloe, lag deze week in coma nadat hij in een bordeel bewusteloos was geraakt. Vermoedelijk had de basketballer een overdosis drugs genomen, en ook werd gespeculeerd dat hij een mysterieuze plantaardige variant van Viagra had geslikt. De afgelopen week was Kim samen met haar zusje in het ziekenhuis om bij Lamars bed te waken.
Vandaag was er echter goed nieuws: Volgens de familie van Lamar is hij wakker uit zijn coma en heeft hij vandaag zelfs zijn eerste stappen gezet. Inmiddels ligt hij in een ziekenhuis in Los Angeles, waar hij zal beginnen aan zijn lange revalidatieproces. Het is heel onverwacht dat Lamar het naar omstandigheden goed maakt – veel dokters vreesden dat hij nooit meer wakker zou worden uit zijn coma.
Dat Lamar vandaag al wat stapjes heeft gezet is dus fantastisch nieuws voor zijn familie en vrienden, en een hele opluchting voor Khloe – die nog steeds gevoelens koestert voor haar ex. Ook voor Kim is het een prachtig verjaardagscadeau dat het al beter gaat met de ex van haar zus. Hoewel ze zelf geen goede band heeft met Lamar, was het vreselijk voor haar om Khloe zo verdrietig te zien. Hopelijk zal Lamars herstel spoedig verlopen zodat hij weer normaal functioneert – zeg nu zelf, daar kan toch geen enkel verjaardagscadeau tegenop?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten