Klein jongetje wil graag alle kusjes bewaren. Daarvoor heeft hij één ultra-schattige uitvinding..

Geen categoriejun 11 2016, 12:00
Kleine kinderen houden nu eenmaal veel van kusjes, en lastig is dat af en toe wel. Het is niet altijd gepast of handig. Daar heeft dit slimmerikje gelukkig een oplossing voor bedacht!
Wat nu als je kusjes niet alleen kon geven op het moment zelf, maar ook kon bewaren voor een moment dat je deze liefkozingen wellicht het meeste nodig hebt? Misschien als je ineens wakker schrikt midden in de nacht, en alle mensen slapen. Of als papa en mama aan het werk zijn. Allicht zelfs als je ziek bent: dan hoef je de andere partij niet aan te steken.
Is dat mogelijk, het bewaren van kusjes? Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Vraag het maar aan dit jongetje dit niet schroomt of aarzelt en een hele zak vol kusjes stopt:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/Cute-Boy-Saves-Kisses-in-a-Bag.mp4"][/video]
Na het vullen van de zak met onzichtbare liefde, gaat de rits dicht: we willen natuurlijk niet dat de kusjes ontsnappen uit hun verpakking. Ziezo, die kan nu gegeven worden aan mama!
Aan wie zou jij wel eens een zak met kusjes willen meegeven?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten