Knettergek, Trump-hatend Algemeen Dagblad: Trump kijkt TV!!!111!!

Geen categoriefeb 04 2019, 10:00
En hij belt ook met mensen.
Het is ongelooflijk, maar de linkse rakkers van het Algemeen Dagblad denken dat ze een nieuw schandaal rond Donald Trump gevonden hebben. Uit onderzoek van de linkse website Axios blijkt namelijk dat de president flink wat "executive time" gebruikt iedere dag.
https://twitter.com/axios/status/1092139797328601088
Wat dat is, 'executive time'? Nou, dat is niet helemaal duidelijk. De agenda van een president staat normaal vol met vergaderingen, maar bij Trump is dat anders. Executive time is tijd die hij voor doelen gebruikt die hij verder niet specificeert.
Voor welke bezigheden? Nou, nu komt het 'schokkende' dus:

Volgens het werkschema begint Trump zijn werkdag steevast met een aantal uren ongeplande bezigheden alvorens hij zich naar de Oval Office begeeft. Naar verluidt besteedt hij die tijd aan tv kijken, de krant lezen, twitteren en bellen. Zijn eerste vergadering van de dag, meestal tussen 11.00 en 11.30, is een briefing van de inlichtingendienst of een gesprek met stafchef Mick Mulvaney.

De krant heeft zelfs een zelfverklaarde expert gevraagd, en die zegt dat Trump hoogstwaarschijnlijk steeds Fox News kijkt... omdat dit blijkt uit zijn twitterfeed: zijn tweets zijn vaak reacties op iets dat gezegd wordt op Fox.
Triester dan dit wordt het natuurlijk niet. Het gaat er niet om hoeveel tv Trump kijkt, maar hoeveel hij voor elkaar krijgt. En wat dat betreft heeft Amerikaans rechts tegenwoordig eigenlijk niet zo heel veel te klagen. Het heeft mij een beetje verrast, maar Trump blijkt toch behoorlijk effectief te zijn. Hij heeft geen 16 uur per dag nodig om iets voor elkaar te krijgen. Hij doet dat rustig in de helft van de tijd.
Natuurlijk is dat alleen maar goed. Trump hoeft helemaal niet 24/7 te werken. Het gaat erom dat hij voor elkaar krijgt wat hij zijn achterban beloofd heeft. Hoeveel uur hij daarover doet is verder irrelevant.
Nou ja, behalve als je een linkse gekkie van het AD bent. Dan is dat blijkbaar wel degelijk van het grootste belang.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten