Knettergekke rechter geeft psychopaat werkstrafje voor aanrijden motoragent

Knettergekke rechter geeft psychopaat werkstrafje voor aanrijden motoragent

Dit is echt niet te geloven en kan alleen in Nederland anno 2017.

Knet-ter-gek. Lees het krantenartikel even in deze tweet van Louis Bontes, de nummer drie op de kieslijst van VNL (VoorNederland):

Voor mensen die de tweet om wat voor reden dan ook niet zien een samenvatting: een doldwaze D66-rechter veroordeelde een 33-jarige man uit Spijkenisse tot een werkstraf van 240 uur omdat hij bewust een motoragent had aangereden met zijn auto. De rechter achtte het bewezen dat hij de agent bewust van achter aantikte, maar hé, who cares. Volgens de rechter reden de twee op dat moment namelijk 'maar' 50 kilometer per uur.

Je zou denken dat dit een grap is, maar het is echt waar. De redenering van de knettergekke D66'er in dat mooie zwarte gewaad is dus dat een aanrijding met die snelheid meestal niet dodelijk is in die situatie, en dus volstaat een achterlijke werkstraf.

Welkom in Nederland anno 2016.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties