Knettergekke supermarkt verandert "Moederdag" in "Jij Dag." Want "kwetsend voor transgenders"

Knettergekke supermarkt verandert "Moederdag" in "Jij Dag." Want "kwetsend voor transgenders"

De Westerse samenleving is de weg kwijt.

Als je hét ultieme bewijs wilt dat West-Europa ten onder gaat aan haar eigen decadentie, nou, zoek niet verder. Dat bewijs is gevonden. In Engeland.

Daar heeft supermarktketen Waitrose namelijk besloten om Moederdag te vervangen met... Jij Dag. De reden? Volgens de supermarkt zou de term "Moederdag" kwetsend zijn voor transgenders.

Nee, dat is géén grap.

De mafketels van de supermarkt hebben hun gebruikelijke Moederdag-aanbod aangevuld met kaarten waarop "Happy You Day" (Gelukkige Jij Dag) gevierd wordt. Op die manier zou Moederdag ook leuk zijn voor de anderhalve transgenders die de winkel af en toe bezoekt.

Wellicht de ziekste kaart van allemaal heeft deze tekst:

"Papa, bedankt dat je de meest fantastische moeder bent."

Ja, echt waar. Die kaart is dus specifiek ontworpen voor transgenders. En er wordt gevierd dat papa zich heeft laten ombouwen.

Kun je het je voorstellen wat dat met een kind doet? Dat papa opeens papa én mama is? Dat kind is voor de rest van zijn (of haar of cis) leven getraumatiseerd. Maar bij Waitrose vinden ze het heel erg leuk allemaal.

Oh, en dan is deze kaart er ook nog:

"Twee moeders zijn beter dan één."

Yay! Weg met papa's!

Het meest zieke van alles is dat deze politiekcorrecte transgenderwaanzin verkondigd wordt door columnisten -- die roepen dat Moederdag veranderd moet worden in "Voogddag" -- en door lagere scholen die het over "Speciale Personen Dag" hebben in Engeland.

Ik geef het op. Laten we ons maar gewoon overgeven aan deze gekken. Wat tegenwoordig door moet gaan voor 'cultuur' is het woord -- en de bescherming -- niet waard.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties