Kom maar terug van vakantie, prutser Hugo! Geert Wilders krijgt genoeg steun om kabinet naar Kamer te halen

Kom maar terug van vakantie, prutser Hugo! Geert Wilders krijgt genoeg steun om kabinet naar Kamer te halen

Geert Wilders. © De Dagelijkse Standaard.

De Tweede Kamer is officieel met kerstreces tot 11 januari, maar Geert Wilders moest hier niks van hebben. We zitten midden in de coronacrisis en daarom moet de Tweede Kamer zo snel mogelijk weer bijeenkomen, vond de PVV'er. Wilders kreeg in zijn verzoek steun van de PvdA en de SP, wat genoeg is om de Kamer weer bijeen te roepen.

Terwijl het kabinet de afgelopen dagen koortsachtig aan het overleggen was in het Catshuis, was Wilders zich aan het voorbereiden op het terugroepen van de Kamerleden. Terwijl heel Nederland aan het walgen is van de uitwerkingen van de jarenlange Rutte-doctrine heeft Wilders genoeg steun weten te vinden om het Kamerreces te onderbreken:

?ref_src=twsrc%5Etfw

Wilders heeft voor de volle 100% gelijk in deze kwestie. Het is absurd om te denken dat de Kamer wel even drie weken op reces kan gaan terwijl Nederland in een gigantische crisis zit.

Er zijn namelijk genoeg (corona) kwesties die de aandacht verdienen. Het afschalen van de reguliere zorg is daar een van. Het toont aan dat Nederland wéér niet haar zaakjes op orde heeft: we lopen al tijden achter de feiten aan en met alle gevolgen van dien.

Als je bijvoorbeeld leest dat patiënten met tumoren nu op de wachtlijst staan wegens een sterk oplopend aantal coronapatiënten, dan kan je niet begrijpen dat men in Den Haag nu voor een lange periode in reces gaat. Tijd dus, dat Mark Rutte, Hugo de Jonge, Wopke Hoekstra ‒ en al die anderen die lekker aan het genieten zijn van de rust terwijl Nederland in vuur en vlam staat ‒ weer aan het werk gaan. Het land heeft dringend actie nodig!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties