Krakers geradicaliseerd door kerstfilm Home Alone!

Krakers geradicaliseerd door kerstfilm Home Alone!

Krakers imiteren Kevin McCallister. En falen hopeloos.

De politie en de Mobiele Eenheid hebben vanavond een groep krakers uit een pand aan de Stationsweg in Den Haag gegooid.

Dit ging, zoals we inmiddels gewend zijn, met veel geweld van de krakers gepaard. Hoewel nog niet officieel bevestigd, lijken zeker twintig krakers te zijn gearresteerd. De politie moest zich met een kettingzaag toegang verschaffen tot het pand.

Hoewel de politie het niet wil bevestigen, lijken de krakers tijdens de kerstdagen te zijn geradicaliseerd bij het kijken van Home Alone 2: Lost in New York, die gister werd uitgezonden door RTL4.

kevinbrick

Kevin McCallister bekogelde daarin vanaf het dak zijn belagers met bakstenen. En met succes. De boeven werden gepakt en Kevin zat de volgende morgen gezellig met zijn familie rond de kerstboom in het Plaza Hotel ("New York's Most Exciting Hotel Experience!").

Maar wat onze moedige Kevin in zijn eentje voor elkaar kreeg, bleek voor een twintigtal volwassen krakers te veel gevraagd.

En in plaats van het Plaza Hotel vieren zij Oud en Nieuw in een veel te kleine cel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Den Haag krakers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties