Krankjorum: Vrouw die denkt dat ze een kat is

Geen categoriejan 27 2016, 19:00
Vandaag in de rubriek niet helemaal goed snik: een vrouw die beweert eigenlijk een kat te zijn.
Een erg opmerkelijke video die je vertrouwen in de mensheid weer een aardige deuk toebrengt. De Deense Nano beweert namelijk in een interview in het verkeerde lichaam te zitten. Is ze dan eigenlijk een man? Cleopatra? Nee, ze is eigenlijk een kat.
In onderstaande video legt ze helemaal uit hoe ze door het leven gaat. Ze is helemaal uitgedost als een pluizenbol, en gedraagt zich ook het liefste zo. Ze miauwt liever dan dat ze praat en loopt liever op vier dan twee benen. Pardon, poten. Ze neemt de interviewster, die ook moeite lijkt te hebben het verhaal met een serieus gezicht aan te horen, naar verschillende plekken. Op het station ontmoeten ze een vriend van Nano. Hoewel de man zich niet als kat heeft verkleed, blijkt al snel dat ook hij niet gelukkig is met zijn mensenlichaam: ook hij is eigenlijk een kat.
Kattenvrouw_2
Volgens Nano zijn haar voorkeuren te wijten aan een genetische afwijking, waardoor ze de persoonlijkheid van een kat heeft. Haar psycholoog beweert dat ze uiteindelijk eroverheen zal komen, maar Nano zelf betwijfelt dit. Laten we hopen dat de beste man gelijk heeft.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Born-the-wrong-species-Nano-is-actually-a-cat-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten