Lafbek Tofik Dibi blokkeert Henk Bres na hem eerst zwaar beledigd te hebben: 'Onthoud, seks met honden is strafbaar'

Lafbek Tofik Dibi blokkeert Henk Bres na hem eerst zwaar beledigd te hebben: 'Onthoud, seks met honden is strafbaar'

Eerst roepen dat zijn hond zelfmoord heeft gepleegd om aan Henk te ontsnappen, dan hem snel blokkeren.

Wat is Tofik Dibi toch een ongelooflijk sneu mannetje. Eerst roept hij heel hard op Twitter dat het hondje van Henk Bres waarschijnlijk zelfmoord heeft gepleegd om aan zijn baasje te ontsnappen, vervolgens volhardt hij daarin en roept hij iets over homofobie, waarna hij tenslotte Henk maar op de block gooit, want die praat terug en dat mag natuurlijk niet:

Harde woorden van Henk, maar neem het hem eens kwalijk. Dibi heeft hem bewust tot op het bot beledigd terwijl Henk en zijn vrouw nog bijzonder veel verdriet hadden van de dood van hun trouwe viervoeter. Echte hondenliefhebbers reageren daar nou eenmaal emotioneel op. Zeker als Dibi vervolgens ook nog dit soort tweets de wereld instuurt als Henk duidelijk maakt dat hij echt gekwetst is omdat hij erg veel van zijn hondje hield:

Wat een ongelooflijke laffe actie van Dibi zeg. Dat je het politiek oneens bent met iemand is prima, en ja, het politieke debat mag je keihard voeren (dat doen wij ook). Maar om vervolgen dit soort persoonlijke beledigingen te gebruiken... dat is echt not done en bewijst maar weer eens dat Nederland dankbaar mag zijn dat Dibi niet meer in het parlement zit. Wat een schande dat hij zich ooit "volksvertegenwoordiger" mocht noemen.

Lees meer over:
Binnenland honden Tofik Dibi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties