LOL! Algemeen Dagblad stookt vuurtje op: "Henk Otten keert tegen wil van Baudet terug in centrum van de macht!"

LOL! Algemeen Dagblad stookt vuurtje op: "Henk Otten keert tegen wil van Baudet terug in centrum van de macht!"

Baudet zou al "genoeg kopzorgen" hebben.

Bij het Algemeen Dagblad zijn ze vandaag dolblij. Ze hebben namelijk een excuus om weer eens uit te halen naar Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie. De reden? Vandaag kiezen de Provinciale Staten de nieuwe Eerste Kamer. Henk Otten, de man die uit zijn bestuursfunctie werd gezet nadat hij Baudet met een mes in de rug stak, zal daardoor nu plaats nemen in de Senaat.

Volgens het AD is dat vre-se-lijk voor Baudet:

Zo keert de verstoten medeoprichter van Forum voor Democratie (FvD) terug naar het Binnenhof, hoe graag FvD-leider Thierry Baudet hem daar ook van had willen weerhouden... [H]et is onontkoombaar dat Otten als lijsttrekker van de beoogde Eerste Kamerfractie vandaag daar zijn zetel grijpt. Vanaf die plek zal Otten zich ongetwijfeld weer gaan roeren over de partijkoers.

Met alle respect, maar dit onderwerp ligt al heel lang achter ons. Otten heeft zijn excuses aangeboden. Baudet heeft dat geaccepteerd en aangegeven dat hij uitkijkt naar verdere samenwerking met Otten als die eenmaal officieel senator is. Er is geen stress achter de schermen, alles gaat zijn gangetje.

Maar ja, dat maakt het AD allemaal niets uit. De extreemlinkse krant heeft zich namelijk tot doel gesteld om Forum voor Democratie te beschadigen. In oorlog en liefde is alles toegestaan... en dit is duidelijk een voorbeeld van het eerste. De mainstream media, met het AD voorop, voeren oorlog tegen FVD. Als ze moeten liegen en bedriegen om dat doel te bereiken? Soit, het zij zo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties