Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin en ze is echt bloedmooi

Geen categoriejun 30 2016, 14:00
Het was nog niet uit met Mikaela, of Max heeft alweer een nieuwe schone aan de haak geslagen!
Max Verstappen is niet alleen een winnaar op het Formule 1-circuit, ook bij de dames weet de 18-jarige coureur goede punten te scoren. De Nederlandse sportheld had een relatie met zijn race-collega Mikaela Ahlin-Kottulinsky, een prachtige Zweedse blondine die net als Max actief is in de autosport. Gisteren werd bekend dat het definitief uit is tussen het racekoppel. Ondanks de raakvlakken op sportief gebied werkte de relatie tussen Max en Mikaeala kennelijk toch niet.
Maar Max is niet alleen snel op het circuit, hij is snel in de liefde. Want slechts een paar uur nadat bekend werd dat het uit was tussen hem een Mikaela, kwam het nieuws dat Max een nieuwe vriendin heeft! Het gaat om de bloedmooie Vlaamse Joyce Godefridi.
[caption id="attachment_141579" align="aligncenter" width="596"]facebook / Joyce Godefridi facebook / Joyce Godefridi[/caption]
Wauw. Niet slecht, Max! Hij heeft niet alleen verstand van auto's, maar ook van vrouwen. Joyce is twintig jaar oud en is zo te zien helemaal dol op Max. Op AutoBahn staan nog meer foto's van Max' nieuwste trofee.
Max heeft bewezen dat hij keihard kan scoren op liefdesgebied, dus wordt het ook tijd dat hij weer punten gaat binnenhalen voor RedBull Racing. Kom op, Max! Je kunt het!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten