Max Verstappen pakt zijn koffers en vertrekt voorgoed... naar Monaco!

Max Verstappen pakt zijn koffers en vertrekt voorgoed... naar Monaco!

De jonge topcoureur laat het Limburgse leventje achter zich en gaat wonen in één van de big money-paradijsen van de wereld.

Nu Max Verstappen record na record vestigt wordt het steeds duidelijker dat Nederland eigenlijk te klein is voor de jonge topcoureur. Gisteren wist hij opnieuw punten te verzamelen in de Formule 1-race in Mexico, en tijdens trainingen kon Verstappen zelfs de aller- allersnelste zijn.

Nu ook zeker is dat er volgend jaar een stoeltje in de Formule 1 is voor de snelheidsduivel, is het duidelijk dat hij te groot is geworden voor Nederland. Verstappen gaat dus binnenkort verhuizen. En niet zomaar naar een plaats, maar naar één van de grote racewalhalla's van de wereld; Monaco in Zuid-Frankrijk:

De tiener heeft een appartement gevonden in het belastingparadijs.

Hij is nu nog in afwachting van een verblijfsvergunning, die waarschijnlijk eind dit jaar zal worden afgegeven.

De jonge racer stapt daarmee in de voetsporen van zijn vader Jos, die tijdens een groot deel van zijn Formule 1-carrière ook in de zonnige mini-republiek heeft gewoond.

En ook zoon Verstappen maakt zich dus op voor een toekomst die nog veel groter is dan de ongelooflijke prestaties die hij tot dusverre heeft laten zien. In Nederland wachten we natuurlijk met klamme handjes af: gaat Max ons één dezer jaren het wereldkampioenschap Formule 1 brengen?

Lees meer over:
Formule 1 Max Verstappen Monaco

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties