Mega-antisemiet Abou Jahjah stelt treurig vast: 'Alle joden in de zee gooien is niet haalbaar'

Geen categorienov 01 2017, 18:00
En dit soort types krijgen dus een podium in ons land.
Hij heeft weer eens van zich laten horen: haatfanaat Abou Jahjah. De Belgisch-Libanese pleitbezorger van de 'Palestijnse' zaak steekt geregeld de grens over om hier te komen vertellen over zijn bewondering voor terroristen, en zijn diepgewortelde haat voor alles wat joods, laat zien Zionistisch, is.
En dat gaat bij hem tot in het extreme: deze haatbaard vierde bijvoorbeeld feest toen twee Israëlische beveiligers werden afgeslacht bij een terreuraanslag in Jeruzalem:
Ja, want in antisemitisme is alles geoorloofd, zelfs geweld - aldus Abou Jahjah.
Helaas was dat nog lang niet de laatste keer dat we van die jodenhatende gek gehoord hebben. Gisteravond mocht hij aanwezig zijn bij een debat over het Israëlisch-Palestijnse conflict, om daar 'zijn kijk op de zaak' te verkondigen. Het moge natuurlijk geen verrassing zijn aan welke kant hij staat, en dat is natuurlijk nog niet eens zo'n probleem: een discussie met vlammende betogen aan beide kanten is altijd gezond. Wat dat echter niét is, is een man die even hardop stond te fantaseren over hoe hij de gezondheid van negen miljoen Israëli's even permanent kon schaden:

Abou Jahjah zei onder andere dat het zaak is om Israël op militair vlak in de problemen te brengen. Ook sprak hij over het verdrinken van Joden: “Alle Joden in de zee gooien zoals wij dat in de Arabische wereld wilden doen in de jaren veertig, is niet haalbaar.”

Oftewel: als dat wél haalbaar was, had hij er geen moment over getwijfeld en zouden hij en zijn terroristische vriendjes alle joden al lang en breed de Middellandse Zee ingekieperd hebben. Dat u het even weet, hè.
Verbazen dit soort uitspraken mij nog bij hem? Nee. Maar is het belangrijk dat duidelijk gemaakt wordt hoe knettergek deze terreurverheerlijker is? Absoluut. Maar laten we dat in het vervolg niet meer doen door hem in ons land een podium te geven bij serieuze debatten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten