MeToo? Britse toeriste in Cyprus geeft toe dat ze verkrachting verzon

MeToo? Britse toeriste in Cyprus geeft toe dat ze verkrachting verzon

Daarom is ze nu zelf gearresteerd.

Een Britse toeriste die eerder beweerde dat ze het slachtoffer was van een groepsverkrachting op Cyprus is nu zelf gearresteerd. Ze heeft namelijk toegegeven dat ze de 'verkrachting' verzonnen heeft omdat ze zich 'vernederd' voelde.

De dame in kwestie beweerde eerst dat een groep van maar liefst 12 Israëlische tieners haar verkracht hadden. Ze was dus het slachtoffer van een enorme groepsverkrachting. Aldus zij zelf. Nu geeft ze echter toe dat dit verhaal niet klopt. Ze had ingestemd met de sex.

Waarom ze dan toch aangifte tegen de tieners deed? Omdat ze zich vernederd voelde. De tieners zouden haar zonder toestemming gefilmd hebben en haar na de seks uit de hotelkamer gegooid hebben. Met andere woorden: de tieners misdroegen zich vreselijk, maar ze hadden geen misdrijf begaan.

Vijf van de twaalf verdachten werden vorige week vrijgelaten, de rest volgde gisteren. De tieners en hun ouders stonden buiten de rechtbank een feest te vieren, waarbij ze dansen en religieuze liederen zongen. Je vraagt je af hoe religieus ze zijn aangezien de jongens meededen aan een gangbang, maar goed.

De 19-jarige Britse is nu gearresteerd en moet zich verdedigen tegen een aanklacht op basis van "een valse aangifte over een verzonnen misdrijf." Eén van de redenen dat de politie weet dat ze verzon dat het een verkrachting was? Uit de videobeelden blijkt dat ze het prima naar haar zin had.

Sterker nog, volgens de tieners had ze ook toestemming gegeven om het allemaal te filmen. Aangezien het nu bewezen is dat mevrouw een leugenares pur sang is kan ook dat niet uitgesloten worden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Buitenland Misdaad #MeToo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties