Moet jij opeens roeien zonder riemen? Zo los je dat op!

Moet jij opeens roeien zonder riemen? Zo los je dat op!

Grappig én handig!

Het is de meesten van ons weleens overkomen: je bent lekker aan het kanoën of iets dergelijks en opeens raak je je paddle kwijt. Oeps. Dat is nogal een probleem.

Daar ga je dan: hand over boord, in het water en op die peddle je maar naar de kant. Het gaat ontzettend langzaam maar je moet toch iets.

Nou, deze Amerikaanse helden hebben een heel andere oplossing. En die werkt significant beter.

[video width="400" height="224" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/Worldstar-Bogan_881582805296899.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
humor Videos Avontuur grappig Roeien

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties