'Nederland! **** yeah!' We gaan eindelijk ISIS bombarderen in Syrië!

Geen categoriefeb 10 2016, 19:00
ISIS-strijders van alle soorten en maten, vlucht maar naar jullie schuilkelders! Nederland komt wat 'cadeautjes' brengen, en het belooft een knalfeestje te worden!
Hier bij De Dagelijkse Standaard zeggen we het al meer dan een jaar, maar we zijn meer dan verheugd dat ook eindelijk de nobele Tweede Kamer der Staten-Generaal zo ver is om de beslissing te nemen: je kan ISIS niet uitroeien door alleen in Irak wat bombardementjes uit te voeren. Daarmee kietel je ze wel een beetje, maar je hebt hier niet te maken met driejarigen. Nee, dit zijn apocalyptische jihadisten, en die leggen niet het loodje door de kieteldood. Wel door een bommenregen.
Wat je dus moet doen is voor een landelijke zonsverduistering zorgen in de helderblauwe luchten van Syrië en Irak. Er zullen zoveel vliegtuigen moet vliegen en bommen moeten vallen dat ISIS niets kan zien behalve het opgewaaide stof, niets kan horen dan knallen en het luchtalarm, en niks kan ruiken behalve het angstzweet van hun mede-jihadi's. Dát is hoe je ISIS uit de weg ruimt, en eindelijk ziet onze gefeminiseerde Tweede Kamer dat ook in:

De uitbreiding van de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat (IS) naar het oosten van Syrië heeft woensdag zoals verwacht van een ruime meerderheid in de Kamer steun gekregen. Van de grote partijen stemden alleen SP en GroenLinks tegen.

Nederland strijdt momenteel met vier F-16's tegen terreurbeweging Islamitische Staat. Deze bommenwerpers vlogen tot nu toe enkel boven Irak, maar het kabinet heeft besloten ze ook Syrische doelen te laten bestoken. De Tweede Kamer sprak vandaag over de 'aanvullende artikel 100-brief'.

Hoera, stuur de F16's dus maar naar Raqqa en laat er geen ISIS-gebouw meer overeind staan!
En in de inmiddels legendarisch geworden woorden van Ted Cruz... We gaan eens even uittesten of het zand uit de woestijnen in Syrië en Irak kan gloeien in de nachtelijke hemel:
https://www.youtube.com/watch?v=ydRyBAURKuc
Bommen los!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten