Nedermarokkaanse haatvlogger Youness Ouaali: 'Als iemand hard op z'n hoofd valt, kan hij daarvan homo worden'

Geen categorieokt 27 2017, 10:00
De Nederlandse Marokkaan Youness Ouaali heeft het weer eens veel te bont gemaakt: in een vorige week verschenen vlog op zijn YouTube-kanaal neemt hij homoseksuelen onder vuur. Hij noemt mensen die op hetzelfde geslacht vallen "ziekelijk" en zegt eigenlijk zo goed als alle LHBT'ers niet te mogen.
Vlogger Youness Ouaali heeft zich weer eens van z'n meest haatdragende kant laten zien. We kennen de man natuurlijk al van de oproep om Israëlische toeristen in Nederland "total loss" te slaan, maar behalve aan inwoners van de enige Joodse staat ter wereld blijkt Youness ook een hekel te hebben aan andere mensen: homoseksuelen. In een vlog dat hij opnam voor zijn YouTube-kanaal gaat hij helemaal los op homoseksualiteit en homo's:

"LHBT'ers? Nee, daar heb ik niets mee. Totaal niet zelfs, ik vind het verschrikkelijk. Ik vind het echt ziekelijk. Je hebt veel verschillende, maar over het algemeen mag ik ze allemaal niet. [...]

Het is wetenschappelijk aangetoond - en bewezen - dat als iemand bijvoorbeeld heel hard op z'n hoofd kan vallen, en hij is gewoon hetero, dat hij daarna homo wordt of transgender. Het is iets dat in hun hoofd zit. Het is dus ook iets wat verholpen kan worden.

Want in plaats van dat wij dit, zeg maar, normaal gaan maken en normaal gaan vinden, moeten we deze mensen helpen. Sommigen hebben een psycholoog nodig, sommigen hebben een psychiater nodig. En sommigen... Ja, met hun zal het niet goedkomen. Gewoon volspuiten en in een hok zetten. Hoe hard het ook klinkt.

Maar wij mogen onze kinderen niet besmetten met deze rare AIDS-volk."

En zo gaat dat zes minuten door.
Dus: kom maar op, beste voorstanders van de multiculturele samenleving. Mooi hè, die diversiteit? Vooral als die diversiteit inhoudt dat de ene groep de andere groep wegzet als "AIDS-volk" dat moet worden opgesloten en "volgespoten". Ja, snuif de lucht maar eens goed op. Dat is nu de bedorven geur van de neptolerantie. Extra vriendelijk zijn voor groepen extremisten als Ouaali om vervolgens voor homoseksuelen een stap terug te zetten. Fijn hoor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten