Restauranthouder uit Bussum: “Israëlische toeristen in Nederland moet je total-loss slaan”

Youness Ouaali – een restauranteigenaar en tevens woordvoerder van een ‘vredesorganisatie’ – vindt dat de tijd is gekomen om Israëlische toeristen in Nederland een kopje kleiner te maken.

Een schrikbarend bericht verscheen gisteren op Facebook, en zorgt vandaag voor een rel op de social media:

“Is het misschien een goed idee om toeristen uit Israël (kinderen niet) vanaf vandaag in Nederland total loss te slaan?

Wie niet luisteren wil moet maar voelen, genoeg is genoeg!!!
Tijd om een duidelijke signaal af te geven vind ik.”

De plaatser van dit bericht – Youness Ouaali –  reageerde hiermee op de vermeende dood van een 13-jarige Palestijnse jongen (waarschuwing: schokkende beelden). Nadat hij twee Israëliërs had geprobeerd dood te steken, werd hij zelf onder vuur genomen. Volgens de Palestijnse president Abbas werd de jeugdige terrorist geëxecuteerd, in werkelijkheid leeft hij en is hij herstellende in een Israëlisch ziekenhuis. Ouaali houdt echter álle Israëli’s verantwoordelijk voor de vermeende dood van de tiener. Daarom moeten in Nederland aanwezig Israëliërs worden aangevallen, redeneert de restauranthouder.

De oproep van Ouaali doet denken aan de aanslag op het Joodse Museum in Brussel vorig jaar. Bij een schietpartij met een terroristisch kwamen vier mensen om het leven, waaronder een echtpaar uit Israël.

Ouaali maakte in Nederland zelf al furore door aan te kondigen een haatimam graag in Utrecht te laten spreken namens zijn ‘liefdadigheidsinstelling’ World Wide Relief. De jongste extremistische daad werd aan het licht gebracht door Carel Brendel, een gepensioneerde journalist die bovenop islamgerelateerd nieuws blijft zitten.

Maar ook andere bekende Nederlanders hebben zich nu in de discussie gemengd:

https://twitter.com/Arnoudproos/status/654594141217755136

De pro-Israëlische informatiegroep CIDI heeft aangifte gedaan tegen Ouaali. Maar voorlopig is – voor zover bekend – Ouaali nog niet opgepakt door de politie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Gielah

  De man heeft een onvervalst niét-Nederlandse naam en een onvervalst niét-Nederlandse mentaliteit, dus Nederland doet er hem én ons een ongelooflijk plezier mee hem onverwijld naar zijn land van herkomst te laten vertrekken.
  Hier geboren?
  Nou… én?
  Hij heeft dan kennelijk niéts van school en cultuur en waarden hier opgestoken en is tot in zijn génen ” Meditteraan” en waarschijnlijk ook nog eens móhammedaan.

  Zijn hart ligt duidelijk niet in het westen… en óns hart slaat duidelijk niet voor hém.
  Afvoeren, die hap!

 2. Terzo

  Overigens schijnt deze terroristische tiener te worden verpleegd in een Israëlisch ziekenhuis en dus in het geheel niet dood te zijn, helaas zou ik zeggen.

  1. Bromsnor

   Dat klopt. De jongen leeft en word over enkele dagen ontslagen uit het ziekenhuis.

   Hij word goed verzorgd door de mensen die hij probeerde te doden.

   http://www.timesofisrael.com/terrorist-abbas-said-executed-by-israel-shown-alive-in-hospital/

  2. Bromsnor

   De Jodenhaat onder moslims is zeer groot. En het zal door de instroom van moslims in Europa nog veel erger worden voor Joden.

   Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam
   http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/7/Wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

 3. zomaar

  anders gezegd als Israëliër, moet je het goed vinden dat een moslim knaap je overhoop steekt !.

  en dan ben je woordvoerder van een , (Youness Ouaali ) ‘vredesorganisatie’ , links hoort het aan en doen er niks mee .

  vreemd . waar zouden Klaver, Roemer, en Pechtholt toch uithangen vandaag ?

 4. Bromsnor

  “De plaatser van dit bericht – Youness Ouaali – reageerde hiermee op de dood van een 13-jarige Palestijnse jongen (waarschuwing: schokkende beelden).”

  “De Palestijnse jongen is niet dood. Ondanks dat de Palestijnse jongen een Joodse tiener en volwassane neerstak leeft hij en word goed verzorgd door Israel.

  Terrorist Abbas said was ‘executed’ by Israel shown alive in hospital

  Photos, videos of Ahmad Manasra, 13, show him conscious, sitting in bed; doctors says he will be well enough to be discharged in coming days”

  http://www.timesofisrael.com/terrorist-abbas-said-executed-by-israel-shown-alive-in-hospital/

  1. Pimsch

   Onze pro-palestijnse driftkikker zal zich later voor de rechtbank verontschuldigen:
   “ik wist niet wat die 13-jarige tiener had gedaan, want op mijn Arabische websites zie ik alleen maar de helft van het verhaal.
   daarom ontstak ik in woede, ik kon er niks aan doen”.
   Officier: heeft u spijt?
   “volgens taghoet hoef ik geen spijt te betuigen aan kuffaars en hun moraal”.

 5. Aa

  Dit is een van de protegé’s waar mensen als Pechtold voor in de bres springen.

 6. M. Brandenburg

  “Ouaali houdt echter niet alleen de moordenaar, maar álle Israëli’s verantwoordelijk voor de dood van de tiener.”

  Ook de schrijver gaat hier de fout in, uiteraard had de tekst moeten luiden; Ouaali houdt echter niet de moordlustige tiener en zijn opvoeders verantwoordelijk, maar de Israëliërs die niet verantwoordelijk zijn, voor de haatdragende opvoeding en misselijkmakende normen en waarden van de islamitische arabieren.

 7. Anna

  Bij de PvdA kunnen ze deze uitlatingen kennelijk wel waarderen. Waar is Samsom en waar is Asscher. Er uit met die gewelddadige islamiet.

 8. Anna

  Als je vanaf geboorte via een boek dat oproept tot geweld en moord tegen Joden, christenen en alle andersdenkenden wordt opgeroepen “Dood Joden en ongelovigen waar gij ze kunt vinden”. Wat verwacht je dan van deze mensen? Nederland/Europa zit er vol mee.

 9. Anna

  Antisemitisme, haat en intolerantie is islam.

 10. Gielah

  Overigens staat de PVV nu op 38 zetels.
  Alleen een beetje laat, hè?

  Waarom wordt het Nederlandse volk nu pas wakker?
  Intussen zitten hier in alle hoeken en gaten moordenaars, verkrachters en antisemieten…. en elke week haalt men nog weer een nieuwe aanvoer van dat spul binnen.

 11. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24619793/__Vrouw_pint_met_gestolen_pas_hoogbejaarde__.html

  Vrouw pint met gestolen pas hoogbejaarde

  De politie heeft beelden vrijgegeven van een pinspasdief. In Laren pint een vrouw 1250 euro met de gestolen bankpas van haar 85-jarige slachtoffer. Herkent u de dader of heeft u tips? Neem dan contact op met de politie op nummer 0800-6070, of anoniem: 0800-7000.

  Oudere mensen, of jonge kinderen …. Lafbekken!

 12. henk vintage

  Dat restaurant in Bussum zal binnenkort wel gesloten zijn.

  Zijn vredesorganisatie is de gotspe van het jaar.

  Hoewel moordenaar Arafat kreeg ook de Nobelprijs voor de vrede.

 13. josef1952

  Ik vraag me oprecht af hoe we in godsnaam verlost kunnen worden van die Islam-aanhangers, die het leven van een fors deel van onze bevolking wrang en zuur maken. Het leven is in Nederland bepaald niet beter/gezelliger geworden sinds Ahmen en Fatima onze sociale voorzieningen leeg slurpen waardoor eenvoudige mensen met een arbeidzaam leven achter de rug, het nakijken hebben. Bevrijdt van discriminatie van homo’s, vrouwen en allerlei geloofsstromingen, hebben we de ellende opnieuw geïmporteerd.
  Is dat nou moreel leiderschap waar onze bestuurder nu de mond van vol hebben, alsjeblief laat me niet lachen!

 14. Frank

  Eens te meer een bevestiging van het gegeven dat je geen derdewereldvolk in een eerstewereldland moet laten wonen. Zo snel mogelijk uitzetten, deze van haat vervulde primitieve dwaas.

 15. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/15/de-positieve-kijk-van-de-eu-elites-op-de-islam/#more-99144

  De positieve kijk van de EU-elites op de islam

  “Als iemand suggereert dat de EU-elites actief de islamisering verwelkomen en omarmen, wordt dit al snel afgedaan als een “samenzweringstheorie.” Maar is dat ook zo? Laten we eens kijken naar een aantal uitspraken die in 2015 door hooggeplaatste EU-ambtenaren werden gedaan. Alle volgende citaten werden direct van de eigen websites van de EU overgenomen”:

  Lees en huiver! Redenen te over om de EU te verlaten.

  “Federica Mogherini is de huidige Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, in principe de minister van de EU voor Buitenlandse Zaken.

  Mogherini maakte op 24 juni 2015 de volgende opmerkingen op de “Call to Europa V: Islam in Europa” FEPS-conferentie. Zij verwierp elke notie van een botsing tussen de islam en het Westen, zij verklaarde dat “de islam een plaats in onze westerse samenlevingen heeft. De islam behoort tot Europa. Hij heeft een plaats in de geschiedenis van Europa, in onze cultuur, in ons voedsel en – wat het belangrijkste is – in Europa’s huidige en toekomstige diversiteit”.

  Volgens haar moeten de Europeanen daar blij mee zijn. Ze verklaarde verder dat “ik niet bang ben om te zeggen dat de politieke islam een ​​deel van het plaatje zou moeten zijn”.

  Deze minister van Buitenlandse Zaken van de EU is een socialist en voormalige communist. Opmerkelijk dat de EU zo verzot is op socialisten en voormalige communisten.

  1. Wachteres

   En dan is links ook nog hevig verontwaardigd als wij beweren dat de instroom van de islam een vooropgezet plan is.

   NIEMAND die dit nog kan ontkennen, zonder te liegen.

   1. Wachteres

    “De islamitische terroristische dreiging in Europa is nog nooit zo groot geweest. De EU-elites reageren daarop met meer internetcensuur, nog meer islamitische immigratie en een intensievere strijd tegen vermeende “islamofobie”. Vriendelijk zijn tegenover de islam en doorgaande islamitische massa-immigratie is uitgegroeid tot een deel van het institutionele DNA van de EU. Het is twijfelachtig of dit binnen de ontmanteling van de gehele Europese Unie kan worden verwijderd”.

    Nee dus! Uit de EU!

 16. Seneca

  wij hebben veel Joodse vrienden en als wij met hen praten dan geeft ons dat een ‘unheimisch’ gevoel. zij durven zich niet uit te spreken, zijn bang om te provceren en als ik hen vraag wat volgens hen dan provoceren is krijg ik steevast het antwoord: ‘protesteren tegen de huidige gang van zaken. enkele jaren terug waagde ik het nog om aangifte te doen tegen antisemitisme en oproepen tot geweld tegen heet joodse deel van de Nederlandse bevolking, maar tot nu toe zijn alle aangiftes geseponeerd. men behandelt ons als uitschot en voelen ons als 3e rang burgers’. Dit is dus de huidige toestand en als argeloze toeschouwer kan men zeggen – tenzij men een anti joodse instelling heeft – dat de Nederlandse overheid met name justitie zeer sterk anti joods is. Dat is vermoedelijk een gevolg van de opvoeding die men heeft gehad temeer als men ziet dat 80% van de politie die tussen 40 en 45 de Joden vervolgden, uit protestante en gereformeerde gezinnen afkomstig waren. Ik ben bang dat juist de lieden die op justitie de dienst uitmaken de zelfde origine hebben. Ga zo door Nederland en doe vooral niets, dan ben je er zeker van dat als over enkele jaren alle Nederlandse Joden vertrokken zijn, de aandacht gericht wordt op de niet joodse mensen. Sterkte gewenst!

 17. Wachteres

  http://fubar.mobi/2015/10/15/duitse-kindertjes-ingezet-als-opruimslaafjes-voor-mohammedaanse-vuilstorters/

  Duitse kindertjes ingezet als opruimslaafjes voor mohammedaanse vuilstorters

  Ouders in Duitsland zijn totaal over de rooie over een schoolproject dat hun kinderen verplicht om de enorme achtergelaten puinhopen van de invasie van islamitische bezetters op te ruimen.

  Terwijl er voor het eind van dit jaar 1,5 miljoen kolonisten verwacht worden, moeten kinderen koken, schoonmaken, en bedden verschonen in de speciale infiltranten- en verkrachters-opvangplaatsen die door heel Duitsland heen opgezet worden.

  Een woedende ouder postte een brief die zij van de school ontvangen had waarin de details van het project uitgelegd worden.

  Het Kielse ministerie van onderwijs bevestigde dat de brief authentiek was. Deze week, zoals hierboven te lezen onder de link, hadden de kinderen bedden verschoond (omdat moslims dat zelf niet kunnen), kleding gesorteerd, en helpen koken in een accommodatie voor ‘vluchtelingen’, zo bericht ‘Diversiteit Macht Frei‘ (dat is weer eens wat anders dan ‘Arbeit Macht Frei’). Dit vond plaats in het kader van een schoolproject om achtste-klassers (13-14 jaar) praktische werkervaring op te laten doen (als dhimmie-slaafjes).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.