Niemand kwam vorig jaar langs op het verjaardagsfeestje van dit meisje. Daarom komt het Internet nu in actie

Geen categoriejun 11 2016, 20:00
Een jaar nadat een tiener met autisme een eenzaam verjaardagsfeestje vierde -- omdat geen van de genodigden op kwam dagen -- is de oproep van een familielid om haar massaal kaarten toe te sturen voor haar aankomende verjaardag viraal gegaan.
Op een vreselijk zielig foto van vorig jaar zie je Hallee Sorenson alleen in een bowlingcentrum zitten. Er hangen vlaggen en ballonnen, en zij ziet er echt als een feestbeest uit. Helaas is er niemand anders. Ze zit helemaal alleen. Sterker nog, ze eet zelfs de taart in haar eentje.
Dieptriest natuurlijk.
Haar tante Rebecca Lyn vond dat zo zielig dat ze er iets aan besloot te doen. In een Facebook-post die ze eerder deze week plaatste schreef zij:

"Mijn nichtje is een beeldschone jonge vrouw die altijd de geest van een kind zal hebben. Zoals je je kunt voorstellen was haar hart vorig jaar dus gebroken. Ze was zo ontzettend verdrietig."

Vervolgens vroeg ze lezers om haar dit jaar -- ze is in juli jarig -- flink wat verjaardagskaarten toe te sturen. Op vrijdag was haar oproep al meer dan 150.000 keer gedeeld. Halleen kan dus vrijwel zeker uitkijken naar duizenden kaarten.
En dat is niet alles. Andere Internetters hebben namelijk al laten weten dat ze Hallee niet alleen kaarten zullen toesturen, maar ook cadeau's. Hallee heeft dit jar dus eindelijk de mooie verjaardag die ze verdient. En dat alles met dank aan de kracht van het internet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten