Nu.nl-lezer door het lint door ontmaskering de mol

Geen categoriemrt 18 2011, 11:40
Een lezer van Nu.nl heeft het helemaal gehad met zijn favoriete nieuwssite. Deze maakte gisteren namelijk bekend wie 'de mol' was in het populaire TV-programma 'Wie Is De Mol?'
De lezer kon de uitzending blijkbaar niet live kijken en dus hadden hij en zijn vriendin het opgenomen. Het zou er vanavond van komen. De hapjes en drankjes waren al in huis gehaald. Prima, wat een gezelligheid, zeg! Meteen om vijf uur naar huis racen.
Totdat hij even op zoek ging naar nieuws en op Nu.nl op een artikel stuitte met de naam "Patrick Sloof was de mol". Een boze email volgde:

GODVERDOMME roep ik, mijn collega draait zich om en ziet al gelijk al wat er is gebeurt. Alle discusies die ik gehad hebt, de ruzies, de kapotte televisie, allemaal teniet gedaan. En waarom? Omdat de redactie van nu.nl geen rekening houd met de rest van nederland die toevallig niet op het moment dat het gebeurt iets kunnen meemaken. Hoe moeilijk was het geweest om de titel "Winnaar wie is de mol 2011 bekend" of "Lees hier wie de mol 2011 was" te noemen? Was dat nou echt teveel gevraagd? Wat was de reden om de naam direct in de titel te noemen? Pesterijen? Machtsmisbruik? Even laten zien wie de baas is? In iedergeval hartstikke bedankt voor het verpesten van mijn weekend, week of misschien wel maand."

Ja, heel vervelend natuurlijk. Dan stelt je leven al zo weinig voor en dan pakt men je ook nog even dit kleine pleziertje af. Het kan verkeren zeg.
Aan de andere kant had deze mol-fan zijn verstand natuurlijk ook gewoon kunnen gebruiken. Nu.nl is een nieuwssite. Natuurlijk maken ze daar bekend wie 'de mol' was.
Overigens is het nogal triest dat men zich blijkbaar zo obsessief bezighoudt met een televisieshow. Beste nu.nl-lezer, het zal u verbazen, maar het is maar entertainment. Verder is het van geen enkele waarde. Als u uw laatste adem uitblaast denkt u echt niet bij uzelf "verdeurie! Had ik die uitzending maar gewoon kunnen zien".
En als dat wel zo is heeft u pas écht een probleem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten